Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
proci985
üzenetére
vagy Corvette Works, és akkor tényleg eléggé ügyes vagy.
más: aki alapból hárombetűs rövidítésekkel (traction control, anti block brackes) menne: driftnél a program alapból csak az abst lövi ki. többit manuálisan kell kilőni. driftelni bekapcsolt elektronikával kb esélytelen.
megint más: miután végigpróbáltam 10 autót az első driften, levettem easyre a tapasztalati szintet (experienceden tolom), easyre a nehézséget és még próbálkoztam egy ideig, az első versenyen összejött egy haramdik hely.szóval kérdés: mi az az autó, amivel szépen lehet driftelni? vagy akárcsak lehet. eddig 240el ment jobban, rx7el kb fánkozni tudtam csak. állítólag controllerrel egyszerűbb... na azom nincs, kormánnyal meg húzós.
inkább vissza is mentem experienced/hardra megcsinálni gt3mat, az legalább megy.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- KTC M27P20P Pro 4K IPS MiniLED 160Hz 1ms 1000nit 10bit HDR G-Sync Vsync játékra munkára 1év Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 9470M - i5-3G I 4GB I 256SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest