Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Malamute

tag

Nekem nem régen mutatta meg egy barátom ezt a játékot, és eléggé megtetszett. Nem találtam róla topikot, és hátha rajtam kívül is játszik valaki vele. A játék készítője a Bigpoint, akik pl. a Darkorbit nevű böngészőben futtatható mmo-t készítették. Ebben a játékban a hősöket Sentineleknek nevezik és jelenleg 13 Sentinel található a játékban, ugyanis még csak nyílt béta. A játék szerintem eléggé akciódús, kb. az egész meccs egy nagy harc. Ebben a játékban a csapatok fejlődnek, tehát nincs olyan hogy egy csapattag pl. 1-es szintű, egy másik pedig 2-es szintű. A szokásos moba irányítás helyett, vagyis a kattintgatás helyett, itt a WASD-vel mozgunk, a bal klikk a basic attack, a jobb klikk egy spell, illetve Q,E és R is egy spell. A Sentinelek mindegyike valamilyen fegyverrel harcol, már mint ilyenre gondolok hogy gépfegyver, sniper, pisztoly, illetve van aki közelharci. Az itemeket ha jól tudom 3 LVL-enként kapjuk, és az itemeket te craftolhatod össze a különböző Sentinelekhez. A 3 role, a damage, support, illetve tank.
    A játékba való regisztrálást és a letöltését itt: Shards of War tehetitek meg.
    Vannak a játékban küldetések, daily küldetések, illetve vannak néha eventek is. Ezek teljesítésével pénzt és olyan tárgyakat lehet kapni, amik segítségével lehet craftolni.

Új hozzászólás Aktív témák