Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hcl: Google Billingclient 8.x Android példaprogram
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- sziku69: Szólánc.
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
Aktív témák
-
supercow
őstag
lehet, hogy fizetned kell, de a jogdíjat te fogod megkapni, ha tied az a szám. Az Artisjus jogvédő és érdekképviseleti szervezet, nem adóhivatal, aki csak beszedi a pénzt és nem ad semmit.
Tehát ha saját dalt sugárzol akkor a sugárzásért fizetni kell, de mivel saját dal azért meg te kapod a pénzt, kérdés hogy megéri-e. Ha a reklámbevétel nagyobb, mint a befizetett összeg akkor ugye van nyereség, de abból fedezni kell a sávszélességet is stb. -
Agyasima
őstag
hmmmmm..............
Én még nem hallottam arról. h rádiótól lóvét elkérnek....
márcsak azérse mer ez nekik is reklám....
Inkább fordítva, tejelnek, h játsszd a számaikat.
Úgyhogy én csak mellette tudok lenni, pláne h, bejön a netrádió, és ha esetleg még én is kérhetek benne zenét....
Akkor a legjobb.:-))) -
supercow
őstag
Nem akarom a kedvedet elvenni, de nézd meg az Artisjus oldalát, a stream kategória is szerzői jogdíj-köteles, mint minden más műsorszórási mód. Ezen kívül nem hiszem, hogy bárki is hajlandó lenne kifizetni helyetted a sávszélességet, ami kell, tehát reklámot is kell majd adni ''adásban'' hogy bevétel legyen. Ehhez kell egy hivatalos forma (cég, vállalkozói stb.) aki adja a számlát a reklámról és kifizeti azt a számlát, amin a jogdíjak szerepelnek.
Teljesen free zenéket is lehet adni, de akkor is ki kell fizetni a szélessávot, mert ehhez szerintem nem elég egy ''otthoni'' kapcsolat. -
Dr.Burn
őstag
Ugye bár volt PH rádió de nem sokáig. Sajnos túl terhelt volt a server. :( Ha esetleg valaki tudna valami szélessávú servert bisztositani a PH rádiónak az irjon ide minden képpen pls. ás igy éjjel-nappal lenne PH rádió amin jobbnál-jobb számok szolnának. És lehetne kivánság műsort is csinálni. Csak elöször server kellene mindehez. Szóval aki tud az irjon ide.
Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Linux Mint
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- ÁRBAJNOK, MINDENRE ELÉG, A TÖKÉLETES AJÁNDÉK! VADI ÚJ GARANCIÁS MSI CYBORG RTX 4060 i7 13620h
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Gamer PC - INTEL I7-14700KF / RTX4080 SUPER 16GB / 32GB DDR5 / 3TB SSD / 1000W 80+GOLD / 360 AIO
- Dell Optiplex 3050 Sff i5-7G /8 gb ddr4/NVME foglalt/ 250gb ssd
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest