Hirdetés
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Van-e még?
Aktív témák
-
supercow
őstag
lehet, hogy fizetned kell, de a jogdíjat te fogod megkapni, ha tied az a szám. Az Artisjus jogvédő és érdekképviseleti szervezet, nem adóhivatal, aki csak beszedi a pénzt és nem ad semmit.
Tehát ha saját dalt sugárzol akkor a sugárzásért fizetni kell, de mivel saját dal azért meg te kapod a pénzt, kérdés hogy megéri-e. Ha a reklámbevétel nagyobb, mint a befizetett összeg akkor ugye van nyereség, de abból fedezni kell a sávszélességet is stb. -
Agyasima
őstag
hmmmmm..............
Én még nem hallottam arról. h rádiótól lóvét elkérnek....
márcsak azérse mer ez nekik is reklám....
Inkább fordítva, tejelnek, h játsszd a számaikat.
Úgyhogy én csak mellette tudok lenni, pláne h, bejön a netrádió, és ha esetleg még én is kérhetek benne zenét....
Akkor a legjobb.:-))) -
supercow
őstag
Nem akarom a kedvedet elvenni, de nézd meg az Artisjus oldalát, a stream kategória is szerzői jogdíj-köteles, mint minden más műsorszórási mód. Ezen kívül nem hiszem, hogy bárki is hajlandó lenne kifizetni helyetted a sávszélességet, ami kell, tehát reklámot is kell majd adni ''adásban'' hogy bevétel legyen. Ehhez kell egy hivatalos forma (cég, vállalkozói stb.) aki adja a számlát a reklámról és kifizeti azt a számlát, amin a jogdíjak szerepelnek.
Teljesen free zenéket is lehet adni, de akkor is ki kell fizetni a szélessávot, mert ehhez szerintem nem elég egy ''otthoni'' kapcsolat. -
Dr.Burn
őstag
Ugye bár volt PH rádió de nem sokáig. Sajnos túl terhelt volt a server. :( Ha esetleg valaki tudna valami szélessávú servert bisztositani a PH rádiónak az irjon ide minden képpen pls. ás igy éjjel-nappal lenne PH rádió amin jobbnál-jobb számok szolnának. És lehetne kivánság műsort is csinálni. Csak elöször server kellene mindehez. Szóval aki tud az irjon ide.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mozilla Firefox
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest