Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
sosem fogom megérteni pedig olyan egyszerü... nem veszel többet és ha kinálnak nem fogadod el. ebben mi a nehéz? ha ez nem gyengeség akkor mi? érdekes modon több embernek sikerül egy-egy diéta mint ahánynak leszokni a dohányzásrol. szerinted miért?
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
megkérdezhetem miért nem megy? mert ezt hallani a legtöbb dohányostol, hogy nem megy, de megindokolni "nem szokás"
miért nem ilyen egyszerü az ember? ha nem rakod az orra elé, nem szivja el. belehalni meg nem fogsz, ha nem kárositod tovább a tüdöd és egyebeket.
hagyjuk ezt a fogyás témát, rossz példa volt, teljesen rossz iránybol közelited meg.... elmondom én hogy látom ezt, aztán tessék nyugodtan megcáfolni, ezért vagyunk itt .D szoval tegyük tel tulsulyos vagy. egészségtelen? nagyon relativ, mint ahogy Emosz is mondta... 10kg lehet hogy meglátszik rajtad, de nem hinném, hogy tul káros lenne. 30-40kg és ilyenek már persze hogy különbözö betegségek kialakulásához vezet. tehát a sulyfeleslegnek van egy "egészséges" határa, ellentétben a cigivel. de vissza a témához.
mit kell tenni tulsulynál? lefogyni. és hogyan? diétával, edzéssel vagy rendszeres mozgással, esetleg életmodváltással. következtetést majd késöbb vonok le, de most jöjjön a cigi.
mit kell tenni, ha le akarsz szokni a dohányzásrol? nem venni, nem elfogadni másoktol, nem szivni.
most összevetném a kettöt. a fogyásnál cselekedni kell, tenni kell valamit érte, idöbe és energiába kerül, nem mellesleg pénzbe. és a dohányzás? nem kerül idöbe, nem kerül pénzbe, nem kerül energiába.
ezek után ne mondd már, hogy nehezebb leszokni... pont hogy semmit nem kell tenni érte, passzivan kell elenállni és ennyi. ebböl következik, hogy ha fizikailag nem kell hozzájárulni a leszokáshoz, akkor szellemileg igen, mert ráforditások nélkül semmi sme jön össze, tehát marad, hogy teljesen szellemi tevékenység a leszokás. és akinek ez nem megy az ebböl következetesen szellemlieg gyenge lesz (érts ugy, hogy akaratgyenge).
megprobáltam logikus következtetéseket levonni. várom a te álláspontod______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
igy van, amugy én is ezt irtam a végén nem fizikai hozzájárulás kell, hanem szellemi, tehát akaraterö és lélekjelenlét kérdése. egyre gondolunk
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Ősember
őstag
excuse me? ki mondta hogy baj az ha valami segédeszközt használsz a leszokáshoz? irtam én ilyet? az a nagy helyzet, hogy egyáltalán nem értem mire irtad azt amit irtál
-
Ősember
őstag
kár hogy alapvetö élethez szükséges dolgokat vetsz össze cigizéssel na de ha ezen a szálon elindulunk, akkor az adag csökkentésével le lehetne szokni mindenkinek, nem? szintén akarat kérdése, hogy betartjuk-e hogy mondjuk ezen a héten csak 186 szálat szivok, következö héten meg 184-et...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- DRÓN ALKALMI ÁRON! Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest