Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sipi16
őstag
Nekem is az a cél. Komolyan azért szoktam le mert nagyon gebe voltam.
mod: Még most is az vagyok...[ Szerkesztve ]
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
szasanyi
félisten
Na, erre mondtam már korábban is, hogy itt a lehetőség: mind2 káros szenvedélytől egyszerre meg kell szabadulni. Hidd el, hogy sem a szervezetednek, sem a pénztárcádnak nem fog rosszat tenni.
Szerk.: ja, és lehet még egy pozitív mellékhatása: megtanulsz józanon szórakozni![ Szerkesztve ]
-
Eagl3
veterán
Én ezt nem mondanám... Ha nem esik nehezére nem rá gyújtani akkor minek gyújt rá? Mert nikotin függő. Ugyan annyira nehéz leszoknia mint egy lánc dohányosnak ha nincs meg a kellő akaratereje.
Ez a sok tapasz meg tudatos pótcselekvés meg nem ér semmit. Az egészleszokásazon múlik, hogy valóban le akar e szokni az illető. Ha igen akkor mit siránkozik, hogy nem gyújthat rá? Örüljön, legyen sikerélménye. Nem kell összetapaszoznia magát meg rágcsálni valamit, attól csak roszabb lesz egy idő után és ugyan úgy rá fog gyújtani.
Aki meg szeret bagózni (ilyen ember szerintem nem sok van, mert csak azt hiszi, hoy jó érzés és fel sem fogja mennyire rosz i, hogy !!!függő!!!) az meg szívja élete végéig, de majd ha 60 évesen két levegő vétel között 5x krehácsol meg köpködi körbe a másik embert ne csodálkozzon.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest