- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
válasz
Nightmare #680 üzenetére
Ezzel nincs is semmi baj. Persze lehet utálni őket, megértelek.
Ám azt egyáltalán nem értem meg és ugrottam is rá, hogy soha nem dohányoztál, nem voltál a rabja tehát fogalamad sincs miről beszélsz. De ez a kisebb gondom.
Ami jobban zavar az az, hogy leszarozol, legyengézel embereket, mert esetleg önerőből nem tudnak leszokni. Tudod ismerek több olyan embert aki napi 12-14 órát gürizik a családjáért szombat és vasárnap is, hogy a gyermekeinek kitudjon teremteni egy lakást, hogy jobb eséllyel indulhassanak az életben.......ám egyetlen szépség hibája van, hogy dohányzik. De eme szenvedélyétől nem tud megszabadulni. Szerinted egy ilyen ember gyenge? Én semmiképp se mondanám, hogy gyenge, legfőképp nem azt, hogy akaratgyenge. Mert lehet, hogy te mint nemdohányzó belehalnál ha ennyit kéne dolgozod, és ehhez kőkemény akarat kell, minden reggel újrakezdeni látástól-mikulásig, hogy másnak örömet okozzon, mert nem ő fogja élvezni a hasznát. Én az ilyen embert tisztelem és mindennek tartom csak gyengének nem.Én úgy gondolom, hogy az önerőből történő leszokás sikeressége a függőség milyenségétől függ. És lehet, hogy erről az ember maga nem tehet, mert így kapta a természetét /agyi funkióit nevezd aminek akarod, ugyanúgy mint a szeme színét, ízlését... Én is ismerek több olyan embert is aki bármikor képes leállni, irigylem is nagyon, vagy néha ha jól esik neki elszív egy-kettőt, de nem alakul ki nála függőség. Nekem mint kiderült soha többet egy szálat nem szabad majd elszívnom, mert nálam jön a kőkemény függőség. És nem hinném, hogy pusztán ezért én és a többi leszokni vágyó szarabb embernek avagy gyengébbnek számítana.
De azért egy valamit jól gondolsz: jó dohányozni. És ez csak egy rizikófaktor a sok közül.
#682-re: szerintem ez a topik nem erről szól, nyiss egy dohányzás ellenes topikot, itt leszokni szeretnének emberek és sorstáraiktól ötletet/bíztatást kapni a kitartáshoz, nem baszogatást hallgatni, hogy szarok vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akku +szűrők +táska
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged