- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
guminyúl
tag
válasz
hobizoli #136 üzenetére
23500 HUF volt az IS7, 32000 meg a P4 2.4, de ha pontosan szeretnéd tudni rövidesen megérdeklődöm az illetékestől. Volt valami RAM beszámítás, 5x4200 HUF - ért, de az annyit jelentett, hogy 2500 HUF-ot kellett fizetnie a lapért és gondolom a processzor ára érdekelne jobban :) Arról csak annyit tudok, hogy normális kiskerben vette, valahol Gyálon(???), de ez nem bizti.
-
Beck18
tag
Nekem se volt még amd-m, de most is inkább hónapokat spóroltam hogy intelem legyen. Nem tom mér van ez eccerüen jobban tetszik és kész (MSI Neo2 lapba eccerüen beleestem:B ). Soha nem szólom le az amd-t, haverom pl. azt vett, ma meg is nézem:DD, viszont amilyen teszteket olvastam az azonos kategóriában szereplő amd-intel gépek esetén azért az intel jobb volt összességében. Azonban nem véletlenül van manapság egyre több és több amd-s gép a háztartásokban ezen elgondolkodhatna az intel is .. javaslok árcsökkentést:))
ja, ezt nem válaszként akartam írni, csak úgy benyőgtem és odaklikkeltek:)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest