Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Flex Sharp
csendes tag
Köszönöm!
Az elsőt már nézegettem/nézegetem!Szeretném gyakorlatban is kipróbálni (akár extrémebb szinten is). Esetleg tudna valaki egy olcsó de tuningra alkalmas konfigurációt ajánlani?
Illetve a téma vezető tanárom azt kérte, hogy nézzek utána egy dolognak amit Ő BIOS HACK-nek nevezett. Az lenne a lényege, hogy valamilyen módon felülírjuk a BIOS beállításokat illetve ha a BIOS már valamit nem engedélyez akkor ez úton megoldjuk...
Köszönöm a segítséget!

-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Flex Sharp
üzenetére
Van egy ilyen topic, hogy: Tuning, kezdőknek, szájbarágósan. ez nem jó neked vagy lehet fokozni is Extrém tuning topic.
-
Flex Sharp
csendes tag
Üdv Mindenki!
Azért hoztam létre ezt a témát mert egy éven belül be kell nyújtanom egy kész diploma munkát "Számítógép tuningolás" néven. Itt megosztanám a megszerzett tapasztalataimat rendszerezve illetve szeretnék Én is minél több hasznos információhoz jutni. Kérlek segítsetek!

Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az elsőt már nézegettem/nézegetem!