Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Debilon
addikt
hali!
van aki windows7 64bit alatt használ ilyen kártyát?
és ha igen, milyen driverrel/hogyan? -
Gregorius
őstag
Meg nem mondom fejből, ha jól emlékszem kézzel kell felparaméterezni IRQ/stb... ügyileg a drivert (van valamilyen saját beállítófelület valamelyik driver fájlhoz). Annyi biztos, hogy amiért én DOS-ban akartam volna használni (régi játékok, DosEmu hiánya), az az első sikeres telepítés után tárgytalanná vált: a DOS-os driver egy igen tisztességes méretű részt kizabál a memóriából. Azóta marad a VirtualPC meg a dosbox.
[Szerkesztve] -
virkir
veterán
Akkor nem fogalmaztam elég világosan. A DOS driverek fent vannak de ha az autoexben benne hagyom a betöltődésüket bootoláskor megfagy az egész egy hibaüzenettel, hogy nincs beszerelve a kártya tegyem be majd próbáljam ujra.Báhonnan parancssorból indítva a softirq progit szintén ezt írja ki. Ezért nem értem a 98 meg az XP hogy a francba látja ha a DOS nem?
-
virkir
veterán
Beraktam a gépembe egy PSC705-ös hangkártyát a DOS alatti működés miatt de nem látják a driverek a kártyát. XP és 98 tökéletesen kezeli mi lehet a hiba a biosban már mindent kipróbáltam ami eszembe jutott. Segítség!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Építő/felújító topik
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- ZOTAC GAMING RTX 3080 Ti Trinity 12GB GDDR6X videókártya eladó!
- HP EliteBook 850 G7 15.6 inch (256GB SSD, i5-10310U, 1.70GHz, 8GB DDR4)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest