Hirdetés
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VHS digitalizálás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Vilmoskorte
üzenetére
nylván nem magától települt. Én rontototam el.
Mondtam mást? Szidtam a Windowst?
Egyébként te marketinges vagy?
vagy csak szimplán kötekedni jöttél?
Ha nem akkor elmondhatnád, hogy az index szolgáltatás mire jó és miért gond ha leszedtem az IIS-vel együtt.
(egyábként nem kellett kérni hogy induljon, legalábbis én nem kértem) -
Vilmoskorte
tag
Azért érdekes emberke vagy
Az IIS _nem_ települ magától, az indexelő szervíz _nem_ indul el magától, sőt, kimondottan meg kell kérni. Ezek nálad ''maguktól'' mennek. Talán nem kellene mindenféle dologgal játszanod, amikor gyakorlatilag teljes sötétségben vagy. Jövő héten meg jössz, hogy szar a windows. -
fsb1000
nagyúr
OK:
szürő be van állítva az egész mappára.
Ha TOTALCMD-vel akarom törölni, mutatja ahogy a konyvtárstrukturát felolvassa.
De ez a progi valószűinüleg induláskor nyitja meg a file-okat (kb 20), aztán már nem ír bele.
Nyilván mindent leinstalláltam, ami miatt eddig irogatott..
Szóval kéne még egy kis segítség... -
Sipi
addikt
Ja, add-remove programs, windows components, és az IIS résznél nézd meg, van-e fent valami. Otthoni gépre nem hiszem, hogy bármelyik kellene...
A filemon sem rossz, de indítása után valószínűleg tonnaszámra fogod kapni a bejegyzéseket, amire utólag szűrnöd kell.
Sipi -
fsb1000
nagyúr
Kis segítséget kérek.
A C: meghajtón megjelent az Inetpub mappa és ''növekszik''.
valami beleír és törölhetetlen.
IIS - töröltem a gépről.
Viszonylag friss SP2, semmi extra progi.
Az utobbi pár napban néhány letöltött progit installtam (grafikai programok és pluginek), de már azokat is leszedtem.
Mi az ami inetpub mappába ir??
Hogy lehet megszüntetni??
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az IIS _nem_ települ magától, az indexelő szervíz _nem_ indul el magától, sőt, kimondottan meg kell kérni. Ezek nálad ''maguktól'' mennek. Talán nem kellene mindenféle dologgal játszanod, amikor gyakorlatilag teljes sötétségben vagy. Jövő héten meg jössz, hogy szar a windows.