Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
LukE
veterán
Ezt nekem is eljátszotta, új házba pakoláskor. Asszem kicsit túlzottam ráhúztam a csavart(mmiért nem gyártják úgy a cuccokat, hogy simán belemenjen minden:)
-
Matthew
őstag
Már néztem, de ilyenfajta táblázat nincs benne. Viszont a laphoz mellékeltek egy ún. D-Bracket2 nevezetű diagnosztizáló ledet is ami azt jelzi ki, hogy épp hol tart a boot folyamat. Amikor sípol akkor éppen ott tart, hogy:
Testing VGA BIOS
-this will start writing VGA sign-on message to the screen -
[amne]
senior tag
-
Matthew
őstag
Ha valaki tudja erre a választ, szóljon!
A konfigom: MSI KT3 ULTRA2 alaplap, AMD 1,6 XP proci, 128 MB 2700 Samsung DDR...
Ja a vidkártyám meg egy voodoo3-as:)
Szóval a gépem indításnál azt csinálja, hogy mutat egy szép piros képernyőt és sípol egy hosszút + 3 rövidet azután megy minden tovább mintha nem történt volna semmi.
Lehet, hogy a vuduval van valami gond? Mert ezt a hibát még a videokártya bejelentkezése előtt adja.
Aktív témák
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- PC bontás - Cooler Master Q500L, Corsair RM850x, ROG B550-F, Ryzen 7 3700X, 32Gb, 1+1Tb SSD
- BESZÁMÍTOK!! ASUS ROG STRIX B760-F GAMING WIFI GARI: 2028.05.29-ig
- UPDATE 12.31. Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
- Samsung Tablet S9 FE, 128GB, 5G, SM-X516BLGA
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest