- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brekkk
senior tag
Most én is vettem egy F3-as 1 TB samut, erre mentettem át az egész rendszert. Amúgy az F3 hangosabb, mint a 7200.12-es széria, de halkabb mint a 7200.11-es. Nálam fontos lenne a csendes üzemmód. Majd meglátom ez mit produkál. Érzésre, szerintem multitask környezetben lassabb mint a 7200.11 volt. De ez subjektív. Lehet az adatmentésből is adódik. Nem bitről-bitre mentettem.
Egyébként meg mindenki olyan HDD-t vegyen amilyet szeretne. Bármelyik HDD lehet rossz. Ha ennyire rossz lenne a Seagate HDD akkor a cég már bezárt volna. Lásd IBM HDD részlege. Egy típusszámon belül is vannak jobban és rosszabul sikerült szériák. A beépített alkatrészek sem mindíg ugyanolyanok (Gyártástechnológia). Szállítási sérültek.És ez minden gyártónál probléma.
Nekem van 3 7200.11-es HDD-m. És ez lett először rossz, pedig a másik kettő igazán sokat fut RAID 0-ban. És azokon nincs hiba.Nem lehet, hogy a méret növekedésével a hibaarány is jelentősen növekszik?
Amíg garis a dolog nem érdekel, mert adatmentés után, csere a HDD, ennyi. Ezért gari nélkül nem vennék új HDD-t. Semmilyet! Még 1 hét próbagarival sem. Pont ezért, mert nem biztos, hogy 1 hét alatt előjön a hiba.
Minden HDD amit veszek 3 vagy 5 év garisak.Nem bízom a véltlenre. Ezt mindenkinek tanácsolom.Én nem védem egyik gyártót sem. Mert mindegyiknek volt már és lesz is rossz szériája.
Arra én is kíváncsi lennék, hogy mekkora a meghibásodási arány mondjuk az 1 TB-os HDD-knél gyártóra lebontvaTe miért nem cserélteted ki a 7200.12-det ha hibás?
[ Szerkesztve ]
-
malwy
senior tag
Én le akartam cserélni a Seagate-t egy F3-sra de rázza az asztalt (!) egy cm690-es házzal egyetemben. Így most ott tartok, hogy ez a rendkívül csendes, és gyors hdd 1 bad sectorral, 80 nap nettó üzemidővel még mindig a gépben lakozik. Félek kövi F3 is selejtes lesz úgyhogy nem tudom mit vegyek...
Maradt Hita meg Wd. Bárcsak ne lennének ezek bad sectorosak Nagyon bejönnek
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nincs több iPhone 14, az iPhone Air-t viszont lassan már gyártják
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Path of Exile 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 8TB RED PRO - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - Gari 2026.05.19. -ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest