Hirdetés
-
LOGOUT.hu
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz HighEnd86 #134 üzenetére
Kérdés, hogy full-ra nem látja vagy csak az adatokat nem találja rajta?
Esetleg nézd meg linuxxal, hogy mit mutat.
Ubuntu-ban van egy Disk Utility (System->Administration) nevű program amit még érdemes lenne esetleg megpróbálni.
Ha rádugod és még vmennyire képes magáról azt mondani, hogy usb mass storage akkor az ott fel fog bukkanni. Ha az sem látja akkor marad a kürt
Mondjuk microsd-nél még előfordulhat mechanikai sérülés, nem kontaktol rendesen.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz Blackhole13 #140 üzenetére
Másik topicban ajánlottak egy progit amit talán érdemes megpróbálnod:[link]
Illetve én ha igy jártam még a linux Disk Utility-jével szoktam próbálkozni. Mert volt, hogy a win nem ismerte fel, de a linux látta, hogy van ott vmi usb-s ketyere.#1078
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz Darius1988 #163 üzenetére
Disk management látja?
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz Darius1988 #165 üzenetére
ha már minden mindegy lesz, elküldhetnéd nekem kiváncsi lennék rá.
Most kezdek csak kicsit elmélyülni a dologban és ha tényleg nem jutnak semmire akkor tennék egy próbát.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz motogprossy #176 üzenetére
dobtam privit.
-
-
-
válasz Marcika80 #219 üzenetére
Ubuntu -> DiskUtility-vel meg tudnád nézni és postolni a print screent?
Illetve még egy linuxos dolog. Terminálba ird be, hogy dmesg, kártya csatlakoztatás előtt és után, a különbséget meg illeszd be ide kérlek.
Illetve amit még tapasztaltam mostanában, hogy van amikor kell várni csatlakoztatás után 2-3 percet és helyreáll a dolog (igaz eddig csak egyszer jött be, de hátha)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz kapcsolat88 #448 üzenetére
Mi a kérdés?
Csak mert ez egy hibás kártya, ahogy a program is irja.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz kapcsolat88 #450 üzenetére
És ha a telefont teszed USB mód-ba akkor müxik?
-
válasz kapcsolat88 #452 üzenetére
Érdekes telepitésed van.
Főleg ha az SD kártya FAT file rendszerű, mert arra nincsen az a klasszikus file szintű jogosultság, mint ami NTFS vagy az ext rendszereknél.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz kapcsolat88 #454 üzenetére
linux alatt lsusb parancssal ki tudod listázni a VID : DID (vendor + device id). Innentől google majd megmondja.
Bár, nem tudom, hogy az átalakitó itt mennyire játszik bele a témába.
De egyszerűen ki tudod deriteni.
Lefuttatod a parancsot alap helyzetben, bedugott üres SD adapterrel és SD kártya+adapter.
Win alatt az eszközkezelőben kell keresgetni, de ott kicsit nehéz beazonositani. Illetve létezik egy usbview nevű program ami egész értelmezhető formában mutatja az usb-s eszközöket.[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Csak próbálkozni lehet. Vagy céghez viszed, lentebb javasoltak párat.
Én a következőt próbálnám meg.
Linux alatt dd-vel megpróbálnám lementeni bitről bitre az egész kártyát
Esetleg win alatt talán a win32diskimager-rel érdemes próbát tenni bár amig nincs betűjel addig szerintem nem tud vele mit kezdeni.
Aztán lehet kisérletezni a visszaállitó SW-kkel.
Pl.: recuva , dd rescue
illetve van egy halom fizetős is.Bár ha csak egy gyors formázást csinálsz az csak a file table-t irja felül, a tényleges adatokhoz nem nyúl.
És utána újra lehet próbálkozni a file visszaállitó progikkal.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
válasz nagypasztor #491 üzenetére
SanDisk, Adata, Kingstone, Transcend.
Hozzá teszem bármelyik elromolhat.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsit bővebben.
Más progival próbáltad mérni? Más eszközben?
Mire volt formázva...
Közben nem-e futott vmi olyan progi ami használhatta a kártyát.Ezeket fényében ismételd meg a mérést.
Egyébként a gyári méréseket többnyire NTFS-re formázva tudod leginkább megközelíteni, PC-n. (CrystalDiskMark progit javaslom)
[ Szerkesztve ]
-
-
-
A döntés a tied. Az e-bay-en / paypalon van ugye buyer protection. Szóval elvileg rosszul nem járhatsz.
De a hazai beszerzéssel elvileg nem érhet meglepetés.
(de azért teszteld re vásárlás után!)A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Milyen file rendszerrel próbáltad?
Próbáld meg NTFS-sel és FAT-tal is (elvileg NTFS alatt lényegesen gyorsabb kell, hogy legyen)
Amúgy egyenlőre nem nyilatkoznék. Mert sok minden belejátszhat a sebességbe. (némelyik chipset sem tudja kihajtani a legtöbbet az usb-re kötött eszközből; virus kergető is meg tudja fogni rendesen a másolást...)
Ezeket mind vedd figyelembe.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz Fecogame #515 üzenetére
Nincs.
Fake-nek nem mondanám akkor sem mert azoknál a kapacitással trükköznek.
Crystal Mark-kal próbálj benchmarkolni.
Gép lehet szűk keresztmetszet, meg kell próbálni másik usb host-tal (mondjuk olyan gépen amiben van USB3)
De lehet, hogy kifogtál egy gyengébb példányt. Mert ezen az oldalon a srácnak is jobb eredményeket produkált
[link][ Szerkesztve ]
-
-
-
-
-
Először is írsz neki és csatolod a h2wtest-et.
Majd paypalon inditasz egy refundot
És adsz neki egy jó kis negatív értékelést#528 Minstrel - azért mielőtt visszaküldenéd bizonyosodj meg róla, hogy eredeti-e a kártyád
#527 meone - gparted-del próbáld meg megnézni. Esetleg még linux alatt terminálból kiadni az lsusb parancsot, hogy felismeri-e az eszközt
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz rayman2006 #542 üzenetére
Egy alsó középkategóriásban biztosan nem fogod érezni a különbséget
-
válasz Jeanne d'Arc #554 üzenetére
Talán még a recuva segíthet.
A további lehetőségek már viszont szakértelmet kívánnak.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Extreme Pro
A főbb tipusokat végig tudod kattingatni és meg tudod nézni, hogy mit mibe ajánlanak.[ Szerkesztve ]
-
Nem gyorsabb, mint az usb, mert szintén usb host-ra csatlakozik az SD socket.
Inkább az odd helyére javasolnák venni egy opti-bay-tAmúgy egy darabig bírná biztosan, de kérdés, hogy milyen OS-t tennél rá, mennyit használnád...
#564 - küld el nekem
Hozzájárulhatsz a vizsgálatomhoz,mintákat gyűjtök és vizsgálom őket, hogy miért is döglenek meg. Illetve meg lehet-e javitani őket.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Hűtőbordával - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 1db wd red 3tb wd30efrx és 2db wd30ezrx 100/100 keveset mentek
- Új bontatlan Sandisk Ultra 3d SSD 4TB és Samsung 2.5 870 Evo 500GB SATA3 + Sandisk Extreme Portable
- SSD többféle, sata 2,5"
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest