- sziku69: Szólánc.
- moonlight115: Privát, oh!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Evil Snowman: Cumizás igen nagy Elan-nal
- esdR *: Van akinek még ismerős ez a PC játék? :D
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon kezdőknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
-
m0h0senator
őstag
Én is így érzem. Szinte az egész szeptember október novemberben a scum futott. De idén már el sem indítottam. Nincs benne cél. Miért legyen autóm garázsom házam, hogy ugyanazokat a bunkereket farmoljam? esetleg valahol kemplejek egy távcsövessel? Nem tudom pl hogy változtattak azon, hogy az ellenség 200m után is látható legyen esetleg távcsőben.
-
szTotyy
őstag
Én találtam magamnak egy jó pve, meg egy jó pvp szerót, ahol mindig van 30-40 ember. Normális, segítőkész társaság. Csak áámerikai mindkét szerver és a ping ugyebár nem a legjobb, de azért bőven élvezhető.
Kár, hogy nincs egy magyar közössége a játéknak!
Én is nagyon remélem, hogy nem merül feledésbe a játék, mert tényleg ígéretes.Az a baj ezekkel az korai hozzáférésű játékokkal, hogy mire elkészül a végleges verzió, már mindenki megunja.
-
Rony949
őstag
Nekem is megérte azt a 17 eurót. 27 órám van eddig benne, de igazából most nem is az a lényeg hogy mennyit játszok egy adott játékkal, hanem az, hogy ezt a bizonyos 27 órát én ÉLVEZTEM és jót SZÓRAKOZTAM ez alatt. Ha egy játék teljes mértékben szórakoztat, akkor nem érdekel hogy egy full bugos és kezdetleges Early Access-el játszom vagy az egyik legnépszerűbb és túlértékelt tripla AAA játékkal.
Emellett meg a Scum még csak 1 hetes, de már most jött hozzá vagy 4-5 update. Ez figyelemre méltó. Később biztos redukálódni fognak a patchek, de ezt akkor is becsülni kell. A fejlesztő gárda is csak pár emberből áll, itt ne 100-200 főre gondoljatok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest