- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
pachito
őstag
Kezdő létem ellenére eddig nincs panaszom a matchmakingre - szerintem jól eltalálták.
Másik, szerintem messze a legpénztárcakímélőbb TCG amivel valaha játszottam, pedig már próbáltam párat - rengeteg kezdőgold pár óra játékkal, daily questek 3 nehézségi szinten, különböző trialok és challengek szintén kezdő, haladó és mester szinten (easy, medium, hard).
Meccsekért szintén jó pénz jár + achivementek.A duplicatek kezelése pedig zseniális;
1. eladod a shopban fix, viszonylag alacsony áron,
2. berakod Black Marketre olyan áron, amilyenen szeretnéd,
3. kraftolhatsz Tier 2 és 3as kártyákat 'x' ugyanolyan kártyából, amiket ha felhúzol adott meccsen bónusz goldot kapszA community is nagyon ott van, eddig bármi kérdésem volt, akár ingame, akár redditen készségesen segítettek.
Ja és ami nekem sokat dob a játékon, hogy lehet random emberkéket is spec-elni, így tanulni, fogásokat ellesni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amazon Prime Video
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest