Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
Sátánné
tag
Tegnap 6:30-kor keltem! Elmentem anyuval a piacra vásárolni! Jól felpakoltuk a kosarat!
Aztán miután hazajöttünk megreggeliztunk és elkeztünk főzni! Finom töltöttkáposztát! -
Sátánné
tag
Kaptam ma egy 3-t tesiből! Ebben a félévben még ez az első jegyem! Jobb mint a semmi!
-
Sátánné
tag
Jön ma haza Szerelmem!

Nagyon boldog vagyok és Szerelmes!
-
Sátánné
tag
Volt ma 4 dög unalmas órám egymás után! Programozás és angol! Holnap is lesz mind a kettő ismét egymás után!
Az a 4 óra egy évnek tünik! 
-
Sátánné
tag
Ma kaptam egy 5-öst angolból! Most kereken 4-esre állok belőle!

Holnap megint megyek az angoltanárhoz! -
Sátánné
tag
Olyan jó! Kedvesem jövő hét utáni héten egész héten itthon lesz!! Minden nap suli után első utam hozzá fog vezetni!
Most egy hétig együtt leszünk! Nagyon boldog vagyok! 
Ja és a jövő héten szerdán vagy csütörtökön megyek hozzá Szegedre!
-
Sátánné
tag
Apa ma elment dolgozni! Most oda lesz kb. egy hónapig!
-
Sátánné
tag
A tegnapi napom nagyon rossz volt! Kiderült hogy van valami vírus a szervezetembe! Sőt lehet, hogy nagyon komoly!
Mennem kell még egy vizsgálatra ahol minden kiderül! -
Sátánné
tag
Ha minden összejön akkor a tavaszi szünetben megyek megint Kedvesemhez Szegedre! Olyan jó amikor ott vagyok, mert akkor csak ketten vagyunk, minden rólunk szól!
Olyan mintha élettársak lennénk! 
-
Sátánné
tag
Ma jön hozzám Kedvesem 14 órára és megint együtt töltjük az egész délutánt!
Holnap viszont megint búcsúzunk! 
-
Sátánné
tag
Este megnéztük a Tökéletes Pasit és a Doom-ot! A doomot már láttuk egyszer moziban, de nekem nagyon tetszik és meg kellett nézni mégegyszer!
-
Sátánné
tag
Voltunk este sétálni az én kis Drágámmal! Nagyon jó idő volt!

-
Sátánné
tag
Miután elment Kedvesem unokatesója(Mariann) elmentünk vásárolni! Mikor kijöttünk a boltból találkoztunk Zoty@-val! Íjász versenyen volt! Nagyon piros volt az arca! Egy kicsit lepirult(
) a napon! -
Sátánné
tag
Kaptam egy csomó szép ruhát Kedvesemtől! Olyan boldog vagyok!
Imádom a ruhákat! KEDVESEMET pedig NAGYON SZERETEM!
-
Sátánné
tag
Elmentünk enni! Ő gyrost evett nekem pedig vett egy hamburger! Azután elmentünk az apukája testvéréhez!
-
Sátánné
tag
Szegénykém megint megjárta! Most kivételesen nem Budapest felé vitte el a vonat hanem Miskolc felé! Az a vonat amivel jött az közvetlenül jön H-szoboszlóra csak három vagont átcsatolnak egy másik mozdonyra és az meg Miskolcra! Szegénykém pont abba a kocsiba szált! 9 óra helyett 14 órára ért haza! Utánna pedig rohant hozzám a sulihoz!
-
Sátánné
tag
Végre itthon van Kedvesem!

Annyira jó amikor 4 nap után hazajön és újra megölel és megcsókol! Azért is jó, mert sokkal jobban örülünk egymásnak! Ha minden nap találkoznánk akkor a hétvége is csak egy nap lenne a sok közül és lehet hogy hamar megunnánk egymást! Szerencsére ez a veszély nem áll fent!
NAGYON SZERETJÜK EGYMÁST! 
-
Sátánné
tag
Holnap újra látom Szerelmem! 
Jön elém a sulihoz! Végre mindenki látni fogja, hogy milyen jóképű barátom van!
-
Sátánné
tag
Debrecenben kigyulladt ma egy bérház teteje! Nagyon nagy füst volt! A mellette levő iskolát is kiürítették!
-
Sátánné
tag
Ma nagyon jó napom volt! Kaptam egy 4-est TÖRTÉNELEMBŐL!

Még jó hogy tanultam! Még a tanár néni is megdicsért!
-
Sátánné
tag
Mamám is és Keresztapám is betegek!

Mamámnak 39.0°-os láza van! Pedig már egy hete nem láttam őket és holnap szerettem volna menni hozzájuk! -
Sátánné
tag
Ma temették a barátnőm Papáját! Egész héten nagyon rosszul volt! Minden órában vesz be egy fájdalom csillapítót! Ha így halad tönkre fogja tenni a szervezetét!

-
Sátánné
tag
Ma volt bent nálunk irodalom órán az igazgató néni(óra látogatás)

Olyan csönd volt egész órán, hogy még a légy zümmögését is lehetett hallani!
Azt tudni kell, hogy az én drága osztályom minden évben elkövet valami olyan dolgot ami miatt híres lesz az iskolában (persze nem jó dologra kell gondolni
)
Most pedig óra végén azt mondta, hogy nagyon örül, hogy bejöhetett hozzánk mert nagyon ügyes osztály vagyunk és szépen dolgoztunk órán!
Bejelentette, hogy fog még hozzánk jönni!
-
Sátánné
tag
Keresztanyámék lebontják a házukat és újat építenek! Minden bútort eladnak és mi megvettük tőlük a szekrénysort! Tegnap óta olyan runli volt nálunk mint egy szemétdombon!

Mára viszont sikerült rendet raknom!
Anyuéknál még mindig lom van, mert anya festi a falat! Holnapra megszárad és az ő szobájuk is kész lesz!
-
Sátánné
tag
A mai napnap is vége!

Csak egy baj van a mai napban is mint a többi hétköznapban! Az hogy nincs itt mellettem Kedvesem!
Nagyon hiánycikk
! -
Sátánné
tag
Ma még nem is írtam le, hogy milyen SZERELMES VAGYOK!

Nagyon!!!!!!!!!!
-
Sátánné
tag
Drága Kedvesem felvette nekem, mivel van tv kártyája!

Sőt amint látjátok még képet is készített!
-
Sátánné
tag
Ime az én drága Keresztapám!

[link] -
Sátánné
tag
Holnap rövidített óráim lesznek! 8 órám lesz és 12:10 kor végzek! Olyan mint ha 6 órám lenne! Tök jó!

-
Sátánné
tag
Most volt benne Keresztapám a Legyen Ön Is Milliomosban!
Nagyon büszke vagyok rá! Igaz nem játszott, de azért benne volt a tévében!
-
Sátánné
tag
Ági barátnőm, aki 250 órát hiányzott már a suliból azért hiányzott pénteken, mert meghalt a papája!

Szegényke nagyon maga alatt van! Nagyon szerette a papáját! -
Sátánné
tag
Ahogy írtam ez a nap hamar eltelt!

Közeleg a péntek!
-
Sátánné
tag
Kicsit durci volt reggel Kedvesem, mert anyukája bal lábbal kelt fel és ezt kiterjesztette Páromra és az apukájára is! Azért egy kicsit fel tudtam vidítani!

-
Sátánné
tag
Most megyek, mert mindjárt találkozunk Kedvesemmel és addigra szépnek kell hogy legyek!

-
Sátánné
tag
A mai és a holnapi napom könnyű lesz, hamar el fog telni szerencsére, mert annál hamarabb itt lesz a péntek!

-
Sátánné
tag
Tegnap 10:30-ig aludtam!
Nem sokszor szoktam ilyen sokáig aludni!
Felkeltem ettem, megzuhanyoztam és elmentem Kedvesemhez!
Onnan elmentem Keresztanyámékhoz, mert most volt a házassági évfordulójuk!
Onnan eljöttem haza! Ahogy hazaértem jött Kedvesem és 21:30-ig együtt voltunk!
-
Sátánné
tag
Szombaton jött anyuékhoz az egyik barátjuk(házaspár)! Megünnepelték az anyu névnapját.
-
Sátánné
tag
Most nem volt annyira mozgalmas hétvégénk mint a múlthéten!
Pénteken elvitt bennünket szüleimmel Kedvesem Mamájékhoz és a boltba, mivel apa már nem tudott vezetni(ivott egy sört).
-
Sátánné
tag
Annyira örülök, hogy végre itt van a TAVASZ!

-
Sátánné
tag
Ismét véget ért egy gyönyörű hétvége!
Most megint nem látom Kedvesem 3 napig! Azért csak 3-ig, mert ma felkelt korán és ki fog kisérni a buszhoz(vagyis ma is talizunk egy fél órát)! Legalább addig is együtt vagyunk! Ez azért nagy öröm számomra, mert ő nagyon szeret aludni és értem képes felkelni 6:20-kor!
-
Sátánné
tag
Az angollal az a bajom, hogy nem tudom a szavakat! Egyszerűen nem ragadnak meg a fejemben! Valamit ki kellene találni, hogy könnyen meg tudjam őket jegyezni!
A tanár azt mondta, hogy nem vagyok hülye angolból, csak mindig emlékeztetni kell rá, hogy én ezt már tudom!
-
Sátánné
tag
A másik barátnőm Ági aki annyit hiányzott a suliból ma kigyült neki a 250 óra hiányzás! Azt mondta osztályfőnök, hogy osztályozó vizsgát kell tennie az egész éves anyagból minden tantárgyból!
Jövőre már biztos nem lesz velünk, mert eddig sem tanult és így nem fogja tudni megtanulni az egész éves anyagot minden tantágyból!
Tudta hogy mivel játszik és mégsem jött ma suliba!
Bár ő úgy tudta, hogy még hiányozhat 19 órát! Roszzul számolta össze a hiányzásainak a számát! -
Sátánné
tag
Barátnőm végre megbékélt! Igaz nem is nagyon volt rá oa hogy mérges legyen, de az volt! Na mindegy! Az a lényeg hogy mostmár nem haragszik!

-
Sátánné
tag
Végre láthattam ma Kedvesem! Bár nagyon mérges voltam rá!

Megbeszéltük, hogy kijön elém a buszhoz, de elkésett(igaz nem az ő hibája volt csak félig)!
Na nem baj! Az a lényeg hogy itthon van és láthattam! Most van egy kis dolga, de nemsokára jön hozzám és megint megcsókolhatom!
-
Sátánné
tag
Egy óra múlva megyek az angol tanárhoz! Kiváncsi vagyok mit tanulunk most!

-
Sátánné
tag
Barátnőm megint kezd megbékélni!

Tegnap majdnem szakított a barátjával! Unja, hogy minden nap találkoznak és minden nap veszekednek minden kis apróságon! Még jó, hogy mi Kedvesemmel nem szoktunk mostanában olyan sokat veszekedni!
-
Sátánné
tag
Jön ma haza Kedvesem! Holnap kijön elém a buszhoz! Már annyira várom! Viszont azt már tudom előre, hogy a holnapi nap lassan fog telni, mivel várni fogom a délutánt! A péntek a kedvenc napom!

-
Sátánné
tag
Ja és a megoldások is benne vannak! Azt mondta osztályfőnök, hogy majd fogunk órán is megcsinálni 1-2 feladatot! Írtunk ma dolgozatot matekból! 5-ös nem lesz, de 2-es sem!

-
Sátánné
tag
Ma megint egy unalmas napom volt! Nem történt semmi különös! Megjött ma az a könyv amit 2 hete rendeltem meg! 15 érettségi feladat van benne (matematikából)! Nem rossz könyv! 1000Ft-t megért!
-
Sátánné
tag
Apát hazaengedték a kórházból! Nem volt szerencsére semmi baj! Jól van!

-
Sátánné
tag
A másik barátnőm meg már megint nem volt utolsó két órán! kb 15 óra és kirugják, mert meg lesz neki a 250 óra hiányzás!

Tudja hogy mivel játszik mégsem akar jönni suliba! Tiszta bolond! -
Sátánné
tag
Barátnőm ha lehet még annak mondani megint haragszik rám! Tiszta bolond! Most azért mert nem írtam neki sms-t!

Nem normális!
Majd megbékél ha akar! -
Sátánné
tag
Volt ma emelt angol! Most csak öten voltunk és csak a mi osztályunkból! Olyan szemét volt a tanár! Még 5 perccel sem engedett el hamarabb!

-
Sátánné
tag
Voltam ma megint bent a kórházban apunál!
Szétzúzták a vesekövét!
Ha minden rendben lesz akkor holnap jöhet haza!
-
Sátánné
tag
Apunak be kellett ma feküdnie a kórházba! Sok veseköve van és holnap fogják neki szétrobbantani! Szerdán már jöhet haza!

-
Sátánné
tag
Voltam ma megint a kórházban, de még mindig nem jöttek meg a leleteim!
Majd 2 hét múlva megyek megint! -
Sátánné
tag
A tesómék papája szt mondta Kedvesemre, hogy jó vő lesz belőle!! A saját unokájának a párjára viszont nem mondta! Ez tök jó érzés! Nagyon büszke vagyok Kedvesemre!

-
Sátánné
tag
Vasárnap nálunk volt buli! Kedvesem is itt volt!

SZERELMES VAGYOK!
-
Sátánné
tag
Szombaton átmentem Kedvesemékhez! Odaadtuk a szüleinek az ajándékokat! Örültek neki! Megismertem megint egy pár családtagját Kedvesemnek! Mindenki nagyon aranyos, és kedves!

-
Sátánné
tag
Vége a hétvégének! Megcsináltuk Mamámmal a tortát Anyunak! Jó nagy lett! Sztem finom volt! Vanillia puding puncs puding és meggy volt benne(piskóta tésztával)! Raktam rá neki tűzijátékot is! Örült neki!
Tesómék is vettek neki még egy tortát, de az nem volt vmi jó, meg kicsi volt! Azért annak is örült! -
Sátánné
tag
10-re megyek mamámhoz és sütök Anyukámnak egy tortát, mert holnap tartja a névnapját és a születésnapját! Ő is cserepes virágot kap, mivel nagyon szereti a virágokat és azt választotta!
Amúgy a lakásunk tele van virággal!
-
Sátánné
tag
Az Apukájának is ma van a névnapja és vasárnap volt a születésnapja! Vettünk neki közösen egy pipa készletet! Kiváncsi vagyok, hogy fog e neki örülni!
Az Anyukájának pedig ma van a születésnapja! Neki vettünk egy szép cserepes virágot!
Ja és tegnap Anya, a Párom és Én csináltunk nekik egy tortát!
Ma veszünk rá gyertyát és rakunk rá tűzijátékot!
-
Sátánné
tag
Ma van az én Párocskám névnapja!

Veszek neki egy övet, mert azt szeretne! Nem soká jön ide hozzám és megyünk a boltba és kiválasztja melyiket szeretné!
-
Sátánné
tag
Tegnap voltunk a tescoba!
Onnan a szokásos heylünkre a gyros bárba mentünk!
Nem tom mi van velem, mert amikor először mentünk akkor meg tudtam enni majdnem az egészet most már csak a felét birom megenni!
-
Sátánné
tag
Ma voltam először az angol tanárnál! Nagyon jó fej és jól is tanít!
Jobban mint az iskolai angol tanárom! Ha járok hozzá akkor biztos, hogy nem fogok megbukni érettségin! -
Sátánné
tag
Anyunak ma van a születésnapja! Holnap veszek neki ajándékot! Ugyanis vasárnap tartja a névnapjával együtt! Jön az egész család! 15-en leszünk!
-
Sátánné
tag
Olyan jó, hogy minden nap talizunk Szerelmemmel!

Olyan jó minden nap látni!
Olyan Szerelmes vagyok!
-
Sátánné
tag
Mindjárt megjön Szerelmem és rohanok hozzá!

Annyira várom már, hogy átölelhessem!
-
Sátánné
tag
Tegnap voltam egy nőnél, aki magán angol órákat ad gyerekeknek! Mivel nem állok vmi jó angolból. Vagyi hát 3-as vagyok, de ez nem a saját tudásom! Szükségem van korrepetálásra, mert jövőre érettségi és az angol tanárom nem tanít semmit!

Rendes csaj! 60 percért 1000 Ft-ot kér! Sztem nem is annyira drága! Minden szerdán kell mennem hozzá 3/4 4-re.
Remélem jó lesz!
-
Sátánné
tag
Beszéltem az előbb Kedvesemmel és azt mondta van egy rossz híre!

Azt hittem, hogy nem jön haza, de épp ellenkezőleg! Legközelebb majd csak hétfőn meg vissza!
Nagyon boldog vagyok!
Az egész hét csak a miénk! -
Sátánné
tag
Még mindig nincs testvérosztályunk a szalagtűzői tánchoz! Sztem már nem is lesz! A drága osztályfőnök miatt, mert ő megmondta, hogy akár tetszik nekünk akár nem akkor is bécsi keringőt fogunk táncolni! Persze a többi osztály, akit fel akartunk kérni, hogy legyen a testvérosztályunk azok nem akartak ezt táncolni! Nem tom mi lesz!

-
Sátánné
tag
Szerencsére nem kellett kimenni a temetőbe! Megfagytunk volna, ha ki kell menni!
Mire bementem ma a suliba elment a hangom! Alig tudtam beszélni! Ezért szerencsére nem kellett énekelnem! Nem is baj, mert nagyon szörnyű volt! Mindenki csak röhögött az alkalmilag összeválogatott énekkaron! Még jó hogy elment a hangom!!
-
Sátánné
tag
Mondtam! Ez a nap nagyon hamar eltelt!
Mindjárt itt az este és találkozhatok Szerelmemmel!
Már alig várom!
-
Sátánné
tag
Lassan én megyek is, mert 6:30-kor indul a buszom! 6:05-kor szoktam indulni pedig 10 perc az út a buszvégig, de hamar el kell indulni, mert sokan szoktak lenni és nincs kedvem végigállni a 30 perces utat! Na megyek is!

-
Sátánné
tag
Kezd türhető idő lenni odakint! Nem esik a hó és talán még a szél sem fúj annyira! Remélem nincs nagy hideg, de majd 5 perc múlva megtudom!

-
Sátánné
tag
Hamar el fog telni ez a nap! Remélem nem felelek semmiből?!

-
Sátánné
tag
Olyan jó hogy ma megint láthatom Kedvesem! Annyira megszoktam, hogy hétvégén együtt voltunk, hogy mindíg azt várom mikor lép be az ajtón! Nagyon nehéz elszakadni tőle, de most szerencsére majdnem minden nap találkozunk!

-
Sátánné
tag
Holnap megemlékezés lesz a Honvéd Temetőben! Rövidített órák lesznek!
Remélem nem kell kimenni, mert ilyen szélben nem lenne kellemes ott állni a hidegben, a hóban! Ráadásul nem keveset kell gyalogoni, hogy eljussunk odáig! -
Sátánné
tag
Nagyon boldog vagyok! Most minden happy az életemben! Van egy Párom akit nagyon Szeretek és viszont! Mostmár nem is veszekszünk! Egy szóval: SZERETJÜK EGYMÁST!

-
Sátánné
tag
Voltam az orvosnál! Még nem jöttek meg az eredményeim ezért egy hét múlva megint mennem kell! Akkor már délután megyek mert nem akarok hiányozni a suliból!
-
Sátánné
tag
Sikeresen megérkeztünk haza! Éppen csak hogy elértük a vonatot! Volt egy kis testmozgás(futás a vonathoz)! Szerencsére elértük! Itthon nagyon hideg van! Amikor leszáltunk a vonatról majdnem megfagytunk!

-
Sátánné
tag
Szombaton lesz Kedvesemnek és az Apukájának a névnapja! Az Anyukájának pedig a születésnapja! Jön az egész család az ünnepi összejövetelre és Kedvesem be szeretne mutatni mindenkinek!
-
Sátánné
tag
Anyunak pénteken volt a névnapja! Kapott tőlem egy szép rózsát! Nagyon örült neki!

Csütörtökön pedig a születésnapja lesz, de majd vasárnap tartja meg a névnapjával együtt! Sütök neki finom tortát és veszünk neki Kedvesemmel egy szupi vasalót.
Remélem fog neki örülni!
-
Sátánné
tag
14:20- kor indul a vonatunk haza, de még otthon is együtt leszünk egy picit!

Holnap megyek vissza a kórházba kontrolra! Már egész jól vagyok! Kiváncsi vagyok mit mond az orvos! A véreredményem pedig majd kedden jön meg! -
Sátánné
tag
Véget ért ez a csodálatos hétvége!

-
Sátánné
tag
Voltunk ma a Tisza parton! Nem sok hiányzik és ellepi az utat!
A nap fénypontja viszont az volt amikor felhúztuk Kedvesemmel egymás ujjára a gyűrűt!
-
Sátánné
tag
MÉG SOHA NEM VOLTAM ILYEN SZERELMES MINT MOST!

-
Sátánné
tag
Voltunk étteremben!

Nagyon finomat ettünk!
2 személyes Holdfény tál:
grill zöldséggel, steak burgonyával, párolt rizzsel
(rántott sajt, roston mozzarella, vaslapon csirke párizsiasan, kapros juhtúróval töltött pulykamell filé, szezámmagos csirke, roston borda tejszínes gombamártással, bélszín érme roston) -
Sátánné
tag
Egy gyönyörű szép gyűrűt vettünk! Majd holnap linkelek róla egy szép képet!
Nagyon szép! Mostmár mégjobban összetartozunk! 
-
Sátánné
tag
Most megyünk szétnézni a városban és egy két boltba is! Majd elmesélem mit vettünk!

-
Sátánné
tag
Nagyon jó lesz ez a mai nap! Már eleve jól kezdődöt mivel amellett az ember mellett ébredhettem akibe nagyon SZERELMES vagyok!

-
Sátánné
tag
5 óra utazás után itt vagyok Szegeden az én kis Kedvesemnél!

Nagyon boldog vagyok! -
Sátánné
tag
Szerelmem már nem először hozza rám a szívbajt!!!! Szoktuk egymást csörgetni és fél 2 óta nem csörgetett vissza! Még sms-t is írtam neki nem is egyett és semmi válasz!

Szerencsére nincs semmi baja, csak otthon hagyta a telefonját!
-
Sátánné
tag
Most megyek a dokihoz visszaviszem a leletet, majd sietek haza, mert még sok a dolgom! Ma el kell pakolnom mindent holnapra, mert holnap nem lesz időm semmire!
-
Sátánné
tag
Voltam ma fodrásznál! Megint levágattam a hajam, mert megnőtt! Remélem fog tetszeni az én kis Drgámnak!
-
Sátánné
tag
Tegnap Drágám sikeresen megérkezett! Úgy örültem neki, hogy találkoztunk! Ez volt a legszebb nőnapi ajándék amit kaptam!

-
Sátánné
tag
Vettem is ma egy szép felsőt! Elvégre nem minden nap viszik az embert étterembe!

Már alig várom!
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán miután hazajöttünk megreggeliztunk és elkeztünk főzni! Finom töltöttkáposztát!

Az a 4 óra egy évnek tünik!
Most egy hétig együtt leszünk! Nagyon boldog vagyok! 

)