Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo84
aktív tag
meg van mit kell csinálni. ''moonman'' megmondta.
sajátgép/kezelés/lemezkezelés/... innét már pofon egyszerü -
gergo84
aktív tag
a bioszban semmit nem tudok állítani, de ott is megjelenik és berakja második winyonak...
-
gergo84
aktív tag
de alul van valmi táblázat szerüség, ott nem jelenik meg kötet, a régi winyomnál igen. probáltam azt, hogy winxp telepitek, s majd az leformázza meg ilyenek, de az is csak a régit látja...
-
gergo84
aktív tag
igy van
ha tulajdonságokban rákattizok a ''kötetek'' fülre:
lemez: lemez 1
tipus: alapvetö
állapot: online
particio stilusa: fö rendszertöltö rekord (mbr)
kapacitás: 38201 mb
szabad t.: 38201 mb
foglalt l.: 0 mb -
gergo84
aktív tag
Ja a winyo hátulján nincs jumper felrakva, lehet kéne rá?
-
gergo84
aktív tag
Nos vettem egy mezei 40gb-s satát. beraktam a gépbe. bekötöttem. az alaplap egyböl felismerte kiirta a nevét. a winxp is a lemezmeghajtóknál jelezte hogy van uj winyo, tulajdonságoknál nuku particio meg inicializálás, gondolom particionálni kellene majd formázni.....megakadtam. (az intézöben még nincs uj meghajtó)
amikor elinditottam a gépet és bejött az a rész ahol a sata cuccok vannak felsorolva, megnyomtam a tabot asszem, bejött valami panel, ''create array'' valami ilyesmik voltak oda irogatva, ott kéne valamit kreálni?
amugy nem tudtam kiválsztani semmit...
én nem akarok rá rendszert installálni, csak kiegészitöként akarom használni.
zenének filmnek, játéknak stb.. -
siofok
őstag
nekem nincsa biosba olyan hogy ''outheer boot device''sajna.vagy nem jó helyen keresem,de mondjuk mindenhol megnéztem.meg ez a first,second,third számokkal vannak jelölve ugye?legalábbis a szó eleje?
angol tudásom nulla.bocsi.mert ott nekem még van engedélyezve a floppy,meg valami yukon akármi.a 40-es vinyón meg hiába rakom át a jumpert ua-z a helyzet.
-
törölt tag
Nálam Asus lapnál le van tiltva a ''First Boot Device'', a ''Second Boot Device'' és a ''Third Boot Device'' is (Disabled), igy azokat nem nézi, a boot lefolyása is gyosabb lesz. Találsz egy ''Other Boot Device'' fület, azt kapcsold be, ott fogja látni a S-ATA vinyót.
Amúgy az átjumperolás is segithet, nézd meg ''Master''-en van-e a 40 gigás, ha igen, rakd át ''Slave''-re. -
siofok
őstag
sziasztok abba kéne segitség hogy a gépembe most lett rakva 1 sata winyó,amin a rendszer van,+rekbe sztem volna rakni 1 40gb maxtort.de amikor a 40-es rekket visszarakom,akkor arrol akar bebootolni a gép mindig.asus p4p800-as alaplaprol van szó.ha valaki tudna segitteni hogy a biosba hogy kell beállitani,vagy a rekkbe ami van winyó azt kell -e átjamperolni,vagy mit csináljak?eddig az egyetlen megoldás az volt,hogy amikor visszaraktam a rekket, a biosba átkellet állitani a hard disk drivet.légyszi segítsetek!az angol tudásom gyatra,ugyhogy a biosos ötleteket szó szerint légyszi.előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest