Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Vinyó problémám lenne. Tesóm gépét újratelepítettem xp sp3. 2 vinyó volt a gépbe egy 10 gigás IDE meg egy 80 gigás samu Sata vinyó ami mivel az alaplapon nincs olyan csatlakozó egy Conceptronic sata 2 port kártyába volt dugva ami PCI helyre szerelhető. A gond az vele h a gép nem talál hozzá illesztőprogramot az eszközkezelőben háttértárvezérlőnek van írva sárga kérdőjellel és a 80 gigás vinyót így nem tudom használni.
alaplap: asus p4pe 512 ram p4 2400mhz proci
Ha vki tud vmi segítséget azt nagyon megköszönném!Szonti
-
szonti
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég újratelepítettem tesóm gépét amibe egy 10 gbos vinyó és egy 80 gb os Sata-s samsung vinyó van. A rendszert (XP SP3) a 10Gb os vinyóra telepítettem fel, mert ugye az XP telepítője csak azt ismeri fel. A probléma pedig az, hogy a rendszer feltelepítése utána nem ismeri fel a 80GB os vinyót. az alaplap ASUS P4PE amin nincs Sata csatlakozó, ezért van benne egy PCI kártya amin van Sata csatlakozó. A vinyó jól működik, saját gépemen kipróbáltam. A másik problémám, hogy a rendszerlemezek nincsenek meg az illesztőprogramokat driver genius-al frissítettem. De maradt egy felkiáltójeles eszközkezelőben vmi merevlemezvezérlő, de sehogy sem talál hozzá illesztőprogramot. Elképzelhető, h emiatt nem ismeri fel a vinyót a rendszer? Vagy semmi köze hozzá? Ja és rendszerindításkor amikor bootol kiírja a vinyót, tehát a gép felismeri. Bocs h ilyen hosszú lett, de próbáltam mindent beleírni.
Előre is kösz a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Plazma TV topic
- Autós topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi