Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Szia.
Gondoltam, hogy ezen, mármint a menetközbeni kábel dugdosáson, többen megbotránkoznak. De hát mit csináljak, máshogyan nem lehet életet lehelni a vinyóba!?
Köszi az ötleteket, majdnem mindegyiket kipróbáltam, de semmi nem javult. A RAID is ki van kapcsolva a biosban. Talán még ez a firmware dolog lehet érdekes. Megpróbálom valahonnan beszerezni, bár igazából ilyet még nem csináltam. Az is érdekes lehet, hogy az alaplapom nem fér meg a Maxtor vinyóval. Az igazság az, hogy amennyire szerettem az ASUS lapokat, mostanában pont annyira kezd elegem lenni belőllük. Talán cserélnem kellene. Még van rá 2 év gari, valahogy ki kellene használnom, és lecserélni egy Abit, vagy egy MSI lapra.
Ma például azt csinálta, hogy töbszöri ki- be kapcs után elindult a vinyóm. Aztán egy darabig megint semmi. Most éppen 2-3 szor, csak úgy próba képp, ki kapcsoltam és szépen elindúlt mind a két vinyóm. Már kezdtem örülni, de aztán megint semmi. Minden maradt a régi.
Gabix76.
Köszi a linket.
Próbáltam én utánna olvasni, de az első 25-30 oldal után feladtam. Több mint 1900 hsz-t kellett volna végigolvasni. Azért még egyszer köszi.
Akkor végül is ez lehet a megoldás, hogy a firmware-t lecserélni ? Vagy esetleg van valami más is ? Olvassak meg előréb a megadott linknél ?
[Szerkesztve] -
mr_ricsi
veterán
''a legújabb Nvidia Nforce drivert töltsem le''
A chipsetedhez való legújabbat töltötted le, ugye? Mert pl. az NF4sli 7.15-ös drivere helyett nem használhatod az NF4-430 8.22-es driverét, hiába újabb.
''nem lehet olvasni valamilyen hardverhiba miatt a megadott rendszerlemezt''
Ekkor be kellene menni a biosba, és újraállítani a bootsorrendet: csak a SATA legyen benne, a PATA ne. -
Shepard
tag
Lefutott a program és úgy látom, szinte minden megvan és le is játszható. Ezek szerint nem volt azért annyira komoly a gond. Mostmár csak sok helyet kell találnom a kimásolásra. Nomeg remélem mindezután a formázás is sikerül majdan.
Köszönök szépen mindennemű segítséget!
-
Shepard
tag
Azt írja, hogy nincs telepítve az alkalmazás.

Viszont a lemez tulajdonságainál már néztem a köteteket és ott nem lehet megnézni sem a méretet, sem semmi paramétert arról. Jó hír, hogy letöltöttem a get data back-et és most éppen fut. Eddig elég sok ismerős fájl nevét láttam viszont, bár ez még a leírás szerint nem jelenti azt, hogy épségben meg is vannak. Viszont jól olvastam azt, hogy ezzel a progival - ha nem veszed meg teljesben - nem lehet majd kimenteni a dolgokat?
-
mr_ricsi
veterán
''Ha elolvastad a lapom MSI K8N Diamond ''
Továbbra sem látom, hol írtad ezt korábban.
De ha NVidia, akkor vagy nem az alaplapod chipsetéhez való drivert használod, vagy csak a RAID drivert adod be neki az F6-nál, a SATÁt nem. (Pedig ott van mindkettő mögött, hogy ''required''.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Skoda topik (Favorit és visszafelé)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dead Format - Jövő hónapban elmerülhetünk a VHS horrorban
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- ÚJ! BONTATALAN! CRUCIAL MX500 2.5 SSD 1TB sata
- ÚJ! BONTATLAN! WD Western Digital My Passport Külső 1TB HDD
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- 1TB-os Western Digital 3,5-es HDD-k (állapot infók és árak a leírásban)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi