Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
laca500
aktív tag
Akkor több ötletem már nincs, lehet, hogy tényleg megadta magát. Most végül is már kezdem megszokni, hogy indításnál belépek a bios menübe és, ha látja a vincsit akkor engedem a boot-t, ha nem akkor meg újra kikapcs-bekapcs. Azért mégegyszer köszi a segítséget és bocsi a sok láma kérdésért.
-
laca500
aktív tag
Azt sajna nem tudom, hogy melyik DM. Ezt a számot tudom biztosra: 6B200M0
Azon gondolkodtam, ahogy a lapokat olvastam, hogy szóba került a juper. Nem lehet, hogy esetleg rosszul van jumperelve? Tulajdonképp még sosem néztem meg. Ahogy kaptam, úgy lett betéve a gépembe.
[Szerkesztve] -
laca500
aktív tag
Más gépbe még nem próbáltam, én is azt gyanítom, hogy a lemezzel lesz a gond.
Kb másfél éves. Úgy 1 éve kaptam egyik ismerősömtől. eleinte nem volt vele ilyen gondom. Úgy rémlik az első bios frissítés óta vacakol, de ez még nem jelenti azt, hogy nem rossz.
Tulajdonképp az a furcsa, hogy egyszer felismeri, máskor meg nem. -
laca500
aktív tag
Hali.
Köszi a segítséget.
Megnéztem a linkeket és amit tudtam azt kipróbáltam. Igaz nem a legjobb angolos vagyok.
Nem igazán értettem mindent, épp ezért, persze ha nem gond és van időd rá, akkor megkérnélek, hogy olyan szájbarágósan lépésről-lépésre esetleg egy priviben, vagy hsz- ben leírnád mit is kéne csinálnom.? 1-2 dolgot, amit az oldalon írt letöltöttem, de firmware az nincs sehol. Már reggeltem is az oldalra, hátha úgy rátalálok.
Azt még az előbiekhez hozzátenném, hogy nem SATA 2-es hanem csak 1-es a vincsim. Igaz a alaplapom kezeli a SATA 2-t is. Mondjuk 5 indításból 3 szor elindúl a vinyóm és minden tökéletesen működik. A gond az ott kezdődik, hagy amikor nem indúl, akkor a biosban sem látszik. Egyáltalán nem látja a bios. Mint ha nem is létezne. Pedig az alaplapon a legfrissebb bios van fent. Ezek a firmware dolgok pedig kínaiul vannak nekem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Philips LCD és LED TV-k
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest