Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
Új hozzászólás Aktív témák
-
TakkerX
aktív tag
válasz
catskull #558 üzenetére
szerintem ez most így memória hiba, vagy nem biztos,mert nekem is hasonlóak voltak, de a ramjaim jók voltak, csak éppen a nforce4 nem szerette őket....aztán lecseréltem kingstonra(alap) utána jó lett....
egyébként ha csinálsz boot cd-t, floppyt satöbbi amiről a csak dosfut és indítsz egy memtest86 -t és ott hiba van akkor két lehetőség áll fenn, amit írtam: vagy ram vagy ram+nforce4 nem szereti egymást! szerintem.
-
hothead
csendes tag
válasz
catskull #551 üzenetére
Cimbi!
Az a helyzet, ha a mem teszt copy-nál hibát mutat, akkor igenis az egyik modul (ha jól emlékszem azt írtad kettő van a gépbe, ha nem akkor az az egy modul) hibás. Szűrd ki melyik az, és vidd vissza gariba, ha még teheted. Egyébként a tűzfalnak, nem sok köze van a problémához ha hibás (a memteszt állt a suse linux csomaghoz adják, nem Win-hez így nem értem a másik cimbi felvetését, hogy nem mem hiba). Új rendszernél, és ha crc probléma jelentkezik, mindig érdemes memtesztel kezdeni! Ahogy te helyesen meg is tetted. -
TakkerX
aktív tag
válasz
catskull #549 üzenetére
erre gondoltam:
''ezt állítsd be: Sajátgép-->tulajdonságok---->speciális fül-->indítás és helyreállítás/beállítások
és itt alul az ''automatikus újraindítás'' vedd ki a pipát! aztán cseszegesd a gépet míg újra nem lesz restart/fagyás. és ha véletlen az a kék képernyő jön be írd le mit mond,csak úgy nagyjából....a általában a nagyobb betűs dolgok a fontosabbak'' -
TakkerX
aktív tag
válasz
catskull #534 üzenetére
nekem ezek az eredmények jónak tűnnek, már amennyire átlátom így
de ha tévedek javítsatok ki!
az újraindulásnál nem véletlen egy kék képernyő villanik fel fehér betűkkel?
ezt állítsd be: Sajátgép-->tulajdonságok---->speciális fül-->indítás és helyreállítás/beállítások
és itt alul az ''automatikus újraindítás'' vedd ki a pipát! aztán cseszegesd a gépet míg újra nem lesz restart/fagyás. és ha véletlen az a kék képernyő jön be írd le mit mond,csak úgy nagyjából....a általában a nagyobb betűs dolgok a fontosabbak
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Steam topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest