- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
2510 pont. És nem hagyom elsüllyedni a topikot. Mi az, senki sem játszik már vele?

-
Toness
őstag
Eég érdekes ahogy a rénszarvasokkal lehet tolatni, nagyon nagy poén

-
Dilikutya
félisten
-
Dilikutya
félisten
Az istennek se sikerül 2000 fölé menni (1990) ez már nem állapot... amúgy nagyon jó kis játék, a legegyszerűbb ötletekből lesznek a legjobb dolgok.
-
Nyuf
senior tag
2420 10 perc jatek utan
) És lehetne még sokkal jobb is. -
illusiON
őstag
nekem is már jön le a game... ti honnan tudtok róla? mert én e-mailt kaptam az invictus angol (vayg amcsi
) oldalától... mirt kaphattam? azért, mertegyszer irtam az i nvictusnak vagy másoknak is küld
mellesleg a crc mikor jön ki? -
Toness
őstag
1790 pont

de fennakadtam egy rohadt hóemberen és se előre se hátra
-
Dilikutya
félisten
Nekem sem szaggat, pedig a beállításoknál mindent bekapcsoltam. Nemsoká anizót, fsaa-t is adok neki

-
Gh0sT
addikt
2140 pont...

Ezt döntsétek meg!!!
-
Gh0sT
addikt
Megpróbáltam beconfigolni a billentyűzetet, de kifagyott.

Most előveszem a kormányt, megpróbálom azzal.
Esetleg az ostort meg a gyeplőt...
Szerk.: Bazze, nem lehet módosítani a billentyűzet beállítást. Se primary, se secondary.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
lol
lehetne több idő, olyan hamar elfogy. jól néznek ki a rénszarvasok nagyon
csak fennakadtam a kerítésen és nincs rescue gomb 
-
Dilikutya
félisten
1930. haladok. bár már annyi kört mentem vele, hogy illik hogy menjen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Toness
őstag
1420 pont

Rohadt jó a grafika, mikor lesz ez a Cross Racing? -
Dilikutya
félisten
Ezennel megnyitom a legújabb magyar agyszülemény topikját. Rally a Télapóval!
Nem tudom, ki hallott már az Invictus új játékáról. Ez a csapat karácsonyi ajándéka, ami az új játékuk, a Cross Racing Championship motorján alapul. Lényege hogy egy 6 rénszarvaserős piros verdával kell pontokat gyűjtögetni, összegyűjtve a csomagokat. Közben totál rally feeling van 
Íme, erről van szó: Bővebben: link
Eddig 1390 a rekordom, de ennél muszály többet elérnem, mert ez még kevés.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 GAMING OC // ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét // Magánszemély
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS CM 750W
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Béna vagyok én ehez és ráadásul még fel is idegesít amikor a rohadt szán fennakad egy reklámtáblán.

Kéne pár neoncső a szántalpakra
Meg egy spoiler 
) oldalától... mirt kaphattam? azért, mertegyszer irtam az i nvictusnak vagy másoknak is küld
és nagyon szép, mindjár megyek gyakorolni