Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liv_Tyler
csendes tag
Sziasztok,
tegnap vettem egy 193PPlus-t. Be is üzemelten rögtön, minden rendben volt. Ma reggel, amikor bekapcsoltam és magára hagytam, egyszer csak arra lettem figyelmes, hogy egy vízszintes csík időnként felvillan a közepén és elmegy a kép, majd visszajön. Ezt ismételte úgy, hogy egyre többször volt fekete és egyre rövidebb időre jött vissza a kép, majd végleg elsötétült.
Kikapcsoltam a gépet a főkapcsolóval, újraindítottam, ugyanez a hiba jelentkezett másodszor is.
Újra kikapcsoltam, DVI bemeneteket kihúztam, visszadugtam, jó erősen rácsatoltam és most úgy kapcsoltam be, hogy előbb a monitort és utána a gépet.
Most megint minden rendben lévőnek tűnik.
Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehetett a baj? (pláne, hogy olvasom, hogy ez már többeknél előfordult)
Lehet az az ok, hogy szigorúan előbb a monitort kell bekapcsolni és utána a gépet?
Vagy az is okozhatja, ha nincs egérmozgás vagy billentyű leütés egy ideig?
ATI Radeon 9200-es videókártyám van nekem is, és nem szeretnék videókártyát cseréni.
Előre is köszönöm, ha valaki segít a megoldásban!
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS VG248 24 165HZ
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Dell U3423WE 4K ívelt monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest