Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Alex91
félisten
Csak mennyi az elettartama az ilyen kijelzoknek, azt nem irtak?
-
mixyboy
tag
huh, erre nagyon kiváncsi leszek! :C Remélem az ára sem lesz sokkal több, mint 17''-os TFT-é... bár ez nem valószínű... (de az előállítás olcsóbb lesz, ebben bízok...)
-
djyangce
tag
Elnézést a kedves szerkesztőktől, de nem bírtam ki, míg beírják a hírt. Most láttam a Slashdot.org-on ([L]http://slashdot.org[/L]), hogy a Samsung bejelentett egy 17''-os OLED* kijelzőt. Május 25-én mutatják be egy konferencián és szerintem a technológia rettentő kecsegtető, bár biztos, hogy még kell várni egy ideig, míg megjelenik esetleg errefele és az ára is a pénztárcánkhoz igazodik. (bár egy szaklap cikkére visszaemlékezve, nagy számban mintha olcsóbban lehetne előállítani, mint a TFT-t)
*organicLED
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest