- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.NX
addikt
válasz
Marianna69 #800 üzenetére
Egy firmware újrarakást megpróbálhatsz, de inkább valami kontakthibára vagy laza szalagkábelre gyanakszom.
https://matteverglade.com/cameras/nx-firmware/ -
Dr.NX
addikt
válasz
Marianna69 #795 üzenetére
Szervizbe kell vinni, ez nem szoftveres hibának tűnik.
A nicked alapján korábban is volt vele gondod, amit egy másik fórumba írtál, azzal mi lett?"Pár hónapja vettem egy Samsung nx30-at, ami eddig (egy kompakt használata után) nagyon bejött.
Sajnos azonban kb. egy hete fogta magát kikapcsolt és azóta se kép, se hang... Mindkét akkut feltöltöttem,
de hiába, nem kapcsol be. Amikor csatlakoztattam a számítógéphez, akkor először pirosan, majd zölden világított (ebből én arra következtettem, hogy töltötte az aksit), de ezek után sem kapcsolt be. Mi történhetett vele??? Szervízbe is elviszem természetesen, de előtte kíváncsi lennék, találkozott-e már valamelyikőtök ilyennel? Vagy csak én vagyok a béna és valami egyszerű dolog elkerüli a figyelmemet?" -
MrChris
nagyúr
válasz
Első körben tisztítsd meg a vázon, objektíveken az érintkező sorokat. A bajonett retesz rendesen bekattan?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Szia
van a váz bajonett csatlakozójánál egy kis "tüske" aminek be kell nyomódnia ha ráteszed az objektívet. úgy rémlik nálam egy nx3000 produkálta ezt a hibát régen, ezért én leragasztottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest