- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Peetee(tm) #1793 üzenetére
Nincs mit, annó én is meglepődtem.
Sőt, valamit én el is állítottam az energiagazdálkodásban, mert a CPU csak 800MHz-en működött, és a 7670M is csak energiatakarékos (300MHz) órajelen működött. Bármit csináltam, nem lehetett magasabbra tornászni. Hiába állítottam Samsung rendszerre optimalizáltra vagy Teljesítmény centrikusra, nem működött.
Rendszervisszaállítás segített.
Tanulság: Ne babrálgassátok az Energiasémát. -
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1793 üzenetére
Az eszközkezelőben jobbklikk az eszközön --->tulajdonságok---> részletek---> nem bíztos de lennie kellene egy vendor számnak.Valami ilyesminek kell kinéznie. ( ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 ) Persze a te eszközödnek más lesz a száma. Ha ez megvan akkor itt a keresőbe másold ki elvileg ez megmutatja milyen eszközről van szó.Így könnyebb megtalálni a driverét. Próba.
Esetleg még ide is beírhatod.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Peetee(tm) #1791 üzenetére
Azért, mert a Samsung egy nagy driverbe "öntötte" minkét grafikus rendszer driverét:
"Igen, utánaolvastam korábban.
Valóban így van, azért olyan nagy a videoillesztő (~900 MiB).
További bizonyíték, hogy aki a Vezérlőpult/Hardver és hang/Eszközkezelő-ben megnézi a notebookján az Intel IGP-t, akkor egy igen különös dolog tűnik fel: Az illesztőprogram gyártójának az AMD-t nevezi meg."Nézd meg SW Update-en, egy videovezérlő software van fent. Össze vannak "hegesztve", hogy úgy mondjam.
Ez annyiból rossz, hogy ritkábban és lassabban jön frissítés.
-
fPApi
őstag
válasz
Peetee(tm) #1786 üzenetére
A vélemény, hogy ne a benchmark-al törődj, hanem a játékkal. Ha megy rendesen, akkor tök mindegy, hogy mit ír.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1782 üzenetére
Elvileg pedig úgy kellene mennie ahogy klasszsrac leírta. Jobb klikk az asztalon --->válható grafikus rendszer konfigurálása --->egyéb alkalmazások ---> böngészés ---> majd megkeresed a játék exéjét c:programfiles:játék exéje és hozzáadod.Majd beállítod nagy teljesítményre.
-
lsc
nagyúr
válasz
Peetee(tm) #1782 üzenetére
Lehet a program csak a 4000-et látja, ha megy a játék rendesen akkor valószínűleg a radeon megy.
-
klasszsrac
tag
válasz
Peetee(tm) #1780 üzenetére
Jobb gomb az asztalon és ott Váltható grafikus rendszer konfigurálása. Abban ki tudod választani, hozzá tudod adni hogy melyik program melyiket használja. Értelemszerűen a Nagy Teljesítmény az Amd-s kártya.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1773 üzenetére
Szia ! A windows feltelepült rendesen az ssd-re,vagy már a telepítés sem sikerült,hogy csak a Samsung logo-t látod mindig? Visszaállítottad az SSD-t elsödleges boot eszközre? Elvileg a friss telepítés után mennie kellene.
-
klasszsrac
tag
válasz
Peetee(tm) #1773 üzenetére
Nézz körül a win8 fórumban. Ott láttam még anno pár ilyen problémára megoldást. Hirtelen itt egy:[link]
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm) #1767 üzenetére
BIOS-on belül. Esetleg így?
-
fPApi
őstag
válasz
A megoldás már szerepelt itt többször is, ha türelmesen keresgélsz megtalálod. Vagy valaki, aki tudja újra leírja, én már nem emlékszem.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Szia!
Winchester helyére raktad be, vagy lemezmeghajtó helyére az ssd-t?
Ha nem a winyó helyére akkor az a probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Predator Triton 17X Intel Core i9 13900HX/RTX 4090/64GB RAM/4TB SSD remek áron IGAZI RITKASÁG!
- 0 perces RYZEN laptop eredeti Win10-zel! GARANCIA + SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1600-180hz IPS! Beszámítok
- Dell Latitude 5500 15,6", i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell 5050 i5 7500 8Gb RAM 128Gb SSD
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest