Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Nincs mit, annó én is meglepődtem.
Sőt, valamit én el is állítottam az energiagazdálkodásban, mert a CPU csak 800MHz-en működött, és a 7670M is csak energiatakarékos (300MHz) órajelen működött. Bármit csináltam, nem lehetett magasabbra tornászni. Hiába állítottam Samsung rendszerre optimalizáltra vagy Teljesítmény centrikusra, nem működött.
Rendszervisszaállítás segített.
Tanulság: Ne babrálgassátok az Energiasémát.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Az eszközkezelőben jobbklikk az eszközön --->tulajdonságok---> részletek---> nem bíztos de lennie kellene egy vendor számnak.Valami ilyesminek kell kinéznie. ( ACPI\VEN_SAM&DEV_0714 ) Persze a te eszközödnek más lesz a száma. Ha ez megvan akkor itt a keresőbe másold ki elvileg ez megmutatja milyen eszközről van szó.Így könnyebb megtalálni a driverét. Próba.
Esetleg még ide is beírhatod.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Azért, mert a Samsung egy nagy driverbe "öntötte" minkét grafikus rendszer driverét:
"Igen, utánaolvastam korábban.
Valóban így van, azért olyan nagy a videoillesztő (~900 MiB).
További bizonyíték, hogy aki a Vezérlőpult/Hardver és hang/Eszközkezelő-ben megnézi a notebookján az Intel IGP-t, akkor egy igen különös dolog tűnik fel: Az illesztőprogram gyártójának az AMD-t nevezi meg."Nézd meg SW Update-en, egy videovezérlő software van fent. Össze vannak "hegesztve", hogy úgy mondjam.
Ez annyiból rossz, hogy ritkábban és lassabban jön frissítés.
-
fPApi
őstag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
A vélemény, hogy ne a benchmark-al törődj, hanem a játékkal. Ha megy rendesen, akkor tök mindegy, hogy mit ír.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Elvileg pedig úgy kellene mennie ahogy klasszsrac leírta. Jobb klikk az asztalon --->válható grafikus rendszer konfigurálása --->egyéb alkalmazások ---> böngészés ---> majd megkeresed a játék exéjét c:programfiles:játék exéje és hozzáadod.Majd beállítod nagy teljesítményre.
-
lsc
nagyúr
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Lehet a program csak a 4000-et látja, ha megy a játék rendesen akkor valószínűleg a radeon megy.
-
klasszsrac
tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Jobb gomb az asztalon és ott Váltható grafikus rendszer konfigurálása. Abban ki tudod választani, hozzá tudod adni hogy melyik program melyiket használja. Értelemszerűen a Nagy Teljesítmény az Amd-s kártya.
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Szia ! A windows feltelepült rendesen az ssd-re,vagy már a telepítés sem sikerült,hogy csak a Samsung logo-t látod mindig? Visszaállítottad az SSD-t elsödleges boot eszközre? Elvileg a friss telepítés után mennie kellene.

-
klasszsrac
tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Nézz körül a win8 fórumban. Ott láttam még anno pár ilyen problémára megoldást. Hirtelen itt egy:[link]
-
törölt tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
BIOS-on belül. Esetleg így?

-
fPApi
őstag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
A megoldás már szerepelt itt többször is, ha türelmesen keresgélsz megtalálod. Vagy valaki, aki tudja újra leírja, én már nem emlékszem.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
Peetee(tm)
üzenetére
Szia!
Winchester helyére raktad be, vagy lemezmeghajtó helyére az ssd-t?
Ha nem a winyó helyére akkor az a probléma!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Sőt, valamit én el is állítottam az energiagazdálkodásban, mert a CPU csak 800MHz-en működött, és a 7670M is csak energiatakarékos (300MHz) órajelen működött. Bármit csináltam, nem lehetett magasabbra tornászni. Hiába állítottam Samsung rendszerre optimalizáltra vagy Teljesítmény centrikusra, nem működött.
Rendszervisszaállítás segített.