- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bambano: Bambanő háza tája
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
tvse1995 #2953 üzenetére
Hm, úgy látom, mindkettőtöknek hasonló problémája van. Valóban, UEFI-re figyelni kell (megfelelő telepítésnél a Windows létrehoz egy pár száz megás rejtett UEFI partíciót a háttértáron, ami a Vezérlőpult -> Rendszer és biztonság ... Lemezkezelés almenüpontban ellenőrizhető).
-
csasaKKP
senior tag
Nehéz kérdés. Úgy tűnik, nem akar HDD-ről bootolni, hanem DVD-ről, vagy másról szeretne, ezért a fekete képernyő. Most akkor ezzel a 30 napossal hibátlan? Nem volt valami elállítva a BIOS-ban (boot sorrend)?
Ha még mindig nem bootol merevlemezről, akkor BIOS Resettel kezdenék, majd újrapróbálkozni, DVD-ről telepíteni a Windows-t.
-
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
nálam van az egyik barátom samsung np530u3c típusú laptopja újratelepítésre.
leformáztam a partíciókat, felraktam egy windows 10-et pendriveról (ahhoz is google kellett, hogy egyáltalán bootoljon pendriveról), viszont azóta nem hajlandó simán a merevlemezről bootolni.
Ha a pendriveon lévő multiboot menüben választom a a merevlemezt akkor bootol simán nem.
Mit kéne csinálnom, hogy menjen a pendrive nélkül? -
vedini
őstag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám, próbáltam rákeresni de semmi értékelhető...
1. Típus : samsung np350v5c-s03cz
2. Eredeti Win 8 leszedve majd Win 7 rárakvaAzóta akárhányszor próbálja apukám újratelepíteni mindenféle beállítással minden oprendszer (Win 7, 8, 8.1) bootoláskor megáll felugrik a logo magy fekete képernyő
Ha resetel és belép a biosba ki tudja választani a vinyót amiről megtörténjen a boot és láss csodát megy a gép.
Következő kikapcsoláskor illetve újraindításkor mindig be kell lépni a biosba vagy pedig fekete képernyővel lefagy a gép.
Tényleg próbált mindent, MBR-t helyrehozni, secure boot, install dvd, pendrive-ról de semmi
Elvitte egy szervízbe 1000-ért valami 30 napos verziót felraktak neki azzal ment rendesen, 35-ért telepítenék fel neki a full verzót, értelem szerűen ez most nem opció.
Akár privi is jöhet és akkor felhívnélak.
Segitsünk a szenvedő apukán
üdv.:
vedini -
-
Medh
csendes tag
Egy SAMSUNG NP550P7C Laptop játék közben miért sötétül el mindig?
A gépet fél éve kaptam használtan, eddig win8 volt rajta és addig csak néha jött elő, hogy játék közben (pl CS:GO) pár perc után szinte fekete lesz a kijelző. Fényerőt nem engedi a laptop állítani, vagyis nem reagál rá és mindig az újraindítás segít. Energiatakarékosságnál is kikapcsoltam, hogy menjen lejjebb a fényerő de akkor is folytatja ugyan úgy.
i7 proci és 8GB ram mellett nem hiszem hogy egy játék megártana neki.
Jelenleg Win10 megy a gépen ami hibátlanul fut de ez a jelenség most minden egyes alkalommal előfordul. Folyamatosan töltőn van, szóval nincs merülőben a gép.Válaszokat előre köszönöm!
-
kodahckr
csendes tag
-
pezoka
csendes tag
Üdv.
Van egy Samsung N150 netbook-om. Ma elkezdte azt csinálni, hogy egyik pillanatról a másikra bekockásodott a kép (fotót csatoltam) és ezután csak a kikapcs gombra reagált. Induláskor a szokásos menü, csökkentett mód, vagy... stb. Az akksi feltöltve, táp nincs rá kötve. épp csak fájl műveleteket csináltam a gépen, semmi extra használat.
Valakinek valami ötlet? -
SZATA
senior tag
-
horvi1993
csendes tag
Én anno kifogtam egy olyan NP350V5C-t, ami már kezdésnek kinyírt 2 winchestert, de a laptopot nem cserélték ki, mondva, nincs baja. + mindig is voltak gondok a Windows indítással, meg felnyomott fényerőnél az ablakok, hát... mondjuk úgy, árnyképesednek. Samsungtól többet macskát se, az biztos.
-
törölt tag
válasz
horvi1993 #2940 üzenetére
Nekem semmi ilyen problémám nem volt, mindenhez talált a Win jó drivert. Feltettem az Intel update-es progiját hátha valami chipset cucc nincs femm, de minden oké. Touchpad driver is fenn van, az már nem az OS hibája hogy a Samsung egy szart rakott össze.
frovery: Most kipróbáltam, majd munka után újraindítom a gépet és kiderül. Most cakkumpakk nem lát touchpadet a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Ivqkzy-: Eddig
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged