Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csasaKKP
senior tag
válasz
tvse1995 #2953 üzenetére
Hm, úgy látom, mindkettőtöknek hasonló problémája van. Valóban, UEFI-re figyelni kell (megfelelő telepítésnél a Windows létrehoz egy pár száz megás rejtett UEFI partíciót a háttértáron, ami a Vezérlőpult -> Rendszer és biztonság ... Lemezkezelés almenüpontban ellenőrizhető).
-
csasaKKP
senior tag
Nehéz kérdés. Úgy tűnik, nem akar HDD-ről bootolni, hanem DVD-ről, vagy másról szeretne, ezért a fekete képernyő. Most akkor ezzel a 30 napossal hibátlan? Nem volt valami elállítva a BIOS-ban (boot sorrend)?
Ha még mindig nem bootol merevlemezről, akkor BIOS Resettel kezdenék, majd újrapróbálkozni, DVD-ről telepíteni a Windows-t.
-
-
tvse1995
senior tag
Sziasztok,
nálam van az egyik barátom samsung np530u3c típusú laptopja újratelepítésre.
leformáztam a partíciókat, felraktam egy windows 10-et pendriveról (ahhoz is google kellett, hogy egyáltalán bootoljon pendriveról), viszont azóta nem hajlandó simán a merevlemezről bootolni.
Ha a pendriveon lévő multiboot menüben választom a a merevlemezt akkor bootol simán nem.
Mit kéne csinálnom, hogy menjen a pendrive nélkül? -
vedini
őstag
Sziasztok!
Lenne egy érdekes problémám, próbáltam rákeresni de semmi értékelhető...
1. Típus : samsung np350v5c-s03cz
2. Eredeti Win 8 leszedve majd Win 7 rárakvaAzóta akárhányszor próbálja apukám újratelepíteni mindenféle beállítással minden oprendszer (Win 7, 8, 8.1) bootoláskor megáll felugrik a logo magy fekete képernyő
Ha resetel és belép a biosba ki tudja választani a vinyót amiről megtörténjen a boot és láss csodát megy a gép.
Következő kikapcsoláskor illetve újraindításkor mindig be kell lépni a biosba vagy pedig fekete képernyővel lefagy a gép.
Tényleg próbált mindent, MBR-t helyrehozni, secure boot, install dvd, pendrive-ról de semmi
Elvitte egy szervízbe 1000-ért valami 30 napos verziót felraktak neki azzal ment rendesen, 35-ért telepítenék fel neki a full verzót, értelem szerűen ez most nem opció.
Akár privi is jöhet és akkor felhívnélak.
Segitsünk a szenvedő apukán
üdv.:
vedini -
-
Medh
csendes tag
Egy SAMSUNG NP550P7C Laptop játék közben miért sötétül el mindig?
A gépet fél éve kaptam használtan, eddig win8 volt rajta és addig csak néha jött elő, hogy játék közben (pl CS:GO) pár perc után szinte fekete lesz a kijelző. Fényerőt nem engedi a laptop állítani, vagyis nem reagál rá és mindig az újraindítás segít. Energiatakarékosságnál is kikapcsoltam, hogy menjen lejjebb a fényerő de akkor is folytatja ugyan úgy.
i7 proci és 8GB ram mellett nem hiszem hogy egy játék megártana neki.
Jelenleg Win10 megy a gépen ami hibátlanul fut de ez a jelenség most minden egyes alkalommal előfordul. Folyamatosan töltőn van, szóval nincs merülőben a gép.Válaszokat előre köszönöm!
-
kodahckr
csendes tag
-
pezoka
csendes tag
Üdv.
Van egy Samsung N150 netbook-om. Ma elkezdte azt csinálni, hogy egyik pillanatról a másikra bekockásodott a kép (fotót csatoltam) és ezután csak a kikapcs gombra reagált. Induláskor a szokásos menü, csökkentett mód, vagy... stb. Az akksi feltöltve, táp nincs rá kötve. épp csak fájl műveleteket csináltam a gépen, semmi extra használat.
Valakinek valami ötlet? -
SZATA
senior tag
-
horvi1993
csendes tag
Én anno kifogtam egy olyan NP350V5C-t, ami már kezdésnek kinyírt 2 winchestert, de a laptopot nem cserélték ki, mondva, nincs baja. + mindig is voltak gondok a Windows indítással, meg felnyomott fényerőnél az ablakok, hát... mondjuk úgy, árnyképesednek. Samsungtól többet macskát se, az biztos.
-
törölt tag
válasz
horvi1993 #2940 üzenetére
Nekem semmi ilyen problémám nem volt, mindenhez talált a Win jó drivert. Feltettem az Intel update-es progiját hátha valami chipset cucc nincs femm, de minden oké. Touchpad driver is fenn van, az már nem az OS hibája hogy a Samsung egy szart rakott össze.
frovery: Most kipróbáltam, majd munka után újraindítom a gépet és kiderül. Most cakkumpakk nem lát touchpadet a gép
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" macbook pro m1pro.
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Hibátlan,garanciás ASUS TUF gamer laptop Full HD 144Hz/Core i5 11400H/RTX 3050/16GB DDR4/512GB SSD
- 27% Számlával! HP Gaming! 16.1" IPS 144Hz / 7640HS / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest