Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vedini

őstag

Köszi mindenkinek, ma jött emailben a válasz Aputól, persze abszolut nem értem :):):)

"sikerült életet lehelni a "vasba". Pendrivra készítettem a 8.1-es boot-t és találtam hozzá egy kulcsot ami arra volt jó, hogy felmenjen a gépre, nem aktíválta a windowst. Majd azt is megoldom. A lényeg, hogy indul a gép rendesen. Az volt a baj, hogy a winchestert a win7 átalakította MBR-nek, holott nekem GPT kell a 8-hoz s ez a telepítő visszaalakította GPT lemeznek. Nos ennyi. Két hét munka eredménye! :) "

lehet vannak azért itt fogalmak is keverve :)

• vedini

őstag

Sziasztok!

Lenne egy érdekes problémám, próbáltam rákeresni de semmi értékelhető...

1. Típus : samsung np350v5c-s03cz
    2. Eredeti Win 8 leszedve majd Win 7 rárakva

Azóta akárhányszor próbálja apukám újratelepíteni mindenféle beállítással minden oprendszer (Win 7, 8, 8.1) bootoláskor megáll felugrik a logo magy fekete képernyő

Ha resetel és belép a biosba ki tudja választani a vinyót amiről megtörténjen a boot és láss csodát megy a gép.

Következő kikapcsoláskor illetve újraindításkor mindig be kell lépni a biosba vagy pedig fekete képernyővel lefagy a gép.

Tényleg próbált mindent, MBR-t helyrehozni, secure boot, install dvd, pendrive-ról de semmi

Elvitte egy szervízbe 1000-ért valami 30 napos verziót felraktak neki azzal ment rendesen, 35-ért telepítenék fel neki a full verzót, értelem szerűen ez most nem opció.

Akár privi is jöhet és akkor felhívnélak.

Segitsünk a szenvedő apukán :):):)

üdv.:
    vedini

Új hozzászólás Aktív témák