Hirdetés
- Trump vagy Harris
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibibi
őstag
válasz PainKiller13 #72509 üzenetére
köszönöm
Esetleg a 15 napos elállás jogáról tudtok valamit nekem kell fizetni a visszaküldést ha futár hozza ki?
Genesistibi Ennek adatvédelmi oka van sajnos ezért nem lehet .
PuMba: Igen erre már rájöttem ezért kérdeztem a 15 napos elállást ,mert ha nem jó vissza küldöm,de az emag oldalán azt írják nekem kellene fizetnem a visszaszállítást .Ha ez igy van akkor lemondom inkább.
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
-
tibibi
őstag
Most kaptam egy mailt ,hogy ma kiszállítják a tv-t amit lemondtam Most már csak azért is átveszem és kipróbálom mennyire lesz zavaró Főleg az után,hogy képes voltam lustaságból hunyadi beltérivel nézni 3 évig a ps50b530-at még annyit ,hogy én alapból törlöm az összes sport csatornát soha még csak forma 1 se nézek esetleg viasat 6 top gear az meg még a plazmán is okádék
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Kipróbáltam a tv-t semmi gond nincs vele csak a plazmához tudom hasonlítani,de amire én használom tökéletes. Brutál nagy még tesztelgetem
-
tibibi
őstag
Kaon digi beltérivel müködik az infra vezérlés?
-
tibibi
őstag
Van értelme Samsung WIS12ABGNX? Vagy próbáljam szépen elvezetni a kb 8m kábelt a routerig, Jobban járok?
-
-
tibibi
őstag
válasz kukinyo #73098 üzenetére
Kicsit félreérthető volt helyesen a tévéadás fos minősége miatt lehet .
"4xxx = Alsó kategória HD Ready (1366x768) felbontással és olcsó, műanyag formatervvel. Modelltől függően lehet SMART, 3D nincs. Nem ajánlott, mert nincs 24p támogatása, nagy a megjelenítő elmosódása és mozgásfelbontása 300 sor." Erre gondoltam
Tényleg melyik szolgáltató? műholdas ,kábeles,ip?[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Furcsa kérdésem lenne még nem próbáltam a smart hub funkciót. Most nézegetem a leírásokat ,a kérdés
nekem csak két ikon van az egyik egy tv a másik az apps a saját tartalmak és a közösségi nincs .Vajon miért? -
tibibi
őstag
megpróbálom megint smart hubnál nekem csak két ikon van az egyik a tv a másik az apps a saját tartalmak és a közösségi nincs .Nálatok is csak ennyi van ?
-
tibibi
őstag
plex media lejátszónál lehet állítani a kép méretét ?
-
tibibi
őstag
válasz ity700 #73683 üzenetére
Azért ez a felhősödés dolog ne riasszon el sajna nekem is elég messziről kell néznem cirka 6m (átrendezni meg nem akarom a nappalit ) .Átlag felhasználót nem zavarja nekem még a plazma után is sikerült megszoknom a képét .Biztos van akit zavarna aki idáig látta nem panaszkodott pedig a betekintési szög engem nagyon bosszantott a plazmához képest.
-
tibibi
őstag
válasz devil-k #73689 üzenetére
Arról szó nem volt az,hogy kit mennyire zavar az itt a lényeg mint írtam biztos van akit zavar, engem és még x átlag felhasználót biztos nem .Ezért kár elriasztani a vásárlástól.Egyébként 150 cm (olyan tartalmat még nem sikerült alkotni amiért nagyobb tv-t vennék.) A projektor meg nem is értem ,hogy válthatna ki egy tv-t
[ Szerkesztve ]
-
tibibi
őstag
Most kapcsoltam be a tv-t kaon hd beltéri hdmi kábellel minden adón rózsaszín árnyalatos volt a kép kikapcsoltam majd be akkor is.Kihúztam a hdmi kábelt vissza dugtam és most jó lett.Mi lehet a gond?
-
tibibi
őstag
"Samsung Signature Service Terminating on 1st, April.."nektek is folyamatosan dobálja az üzenetet ? Nem lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest