Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agamemnon
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem egy UE32D6500VS 32" LED TV -vel kapcsolatban.
Probléma a következő: médialejátszásnál (divx) nem tudom állítani a képarányt , mert nem aktív a funkció , HDMI, és SCART -on nincs ilyen gond.
Van még egy ugyancsak 32" Samsung LED TV az a D6000 -es, és ott nincs ilyen probléma.
Esetleg valami ötlet?
Firmware frissítve van.
Előre is köszönöm.
-
Agamemnon
csendes tag
válasz barbiegirl #23504 üzenetére
-
Agamemnon
csendes tag
Helló!
Nagyon jó bemutató film pl a Magic Forest 3D (Térhatású erdők, patakok, vízesések és barlangok a csodás Bükki Nemzeti Parkból. Zenei aláfestéssel)
a két egymás mellett lévő képet maga a TV fogja összehozni ha a távirányítón megnyomod a "3D" gombot, és kiválasztod a neked megfelelő funkciót. Szemüveg nélkül így a kép olyan mintha szellemképes lenne.
A szemüvegeket párosítani kell a TV-vel. (bluetooth -on kommunikál).
Ha ezek megvannak lehet nézni a filmet.
-
Agamemnon
csendes tag
Én is a Portable 2,5" vinyót javaslom.
Vegye figyelembe hogy a 3,5" vinyóknak külső tápra van szüksége (tehát + konnektor és ha át akarja vinni pc-hez, vagy máshová körülményesebb), míg a 2.5" elmegy egy USB-ről.
Nekem is ilyen van a TV-n Samsung 500Gb, bekapcsolom a TV-t kapcsolja a vinyótt is automatikusan, és kikapcsolásnál szépen leállítja.
-
Agamemnon
csendes tag
Igen ezeket is megértem, mérlegelni kell a helyzetet, hogy mi a leg optimálisabb megoldás.
Nekem pl nincs hely a TV mellett elosztó pedig a szekrény háta mögött. így a TV mellé kihúztam 2 db kábel egy USB hosszabbítót, és egy Mini USB-t.
így vinyó mehet az egyikre PenDrive meg a másikra és nem kell a TV háta mögött kotorászni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest