- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
válasz
gairgus #74509 üzenetére
Úgy látszik a UPC sem profitorientált, aztán pár év múlva jönnek a leépítésekről szóló hírek és a magyarázkodás, de ez legyen az ő bajuk. A "szolgáltatás" fogalmát a betonszürke fejekbe úgysem lehet beleverni, holott egy helyszíni próba után máris fölkerülhet a kompatibilitási listára ez a készülék is. Gondolom kicsit meglepdőnének, ha Te szabnád meg azt a feltételt, hogy vigyék ki, teszteljék, és ha megfelelő, akkor ezt választod.
Egyébként szerintem is működni fog.
vadasz70 Igen, ez normális.
-
Vhiktor
nagyúr
válasz
gairgus #72395 üzenetére
Én is megnéztem a mindenki által áhitatosan imádott film módot.
Szerintem csapnivalóan rossz. Lehet magyarázni, hogy az áll a legközelebb a valósághoz, csak ezzel az a baj, hogy én a saját szemmemmel nem sárgás barnának látom a világot, sem a természetben sem benti fényviszonyok között.A film mód nekem a mozi képminőségét idézi. Most voltam moziban és olyan szar volt a kép, hogy csak na, minden barnás, semmi részlet, allig kivehető kontúrok, színek, egybeolvad minden, se sötétnél se alkonyatnál, se borunál nem látni semmit.
A TV-be épített film mód a mozik képiválágát szimulálja, ha valakinek ez tetszik. Nekem nem és rohadt messze áll a valóságtól. Saját véleményem, hogy moziban azért olyan a kép, mert csak ennyire képes a vetitő, egy normális mély színt és feketés sem tud megjeleníteni, bóvli az egész.Azért használják a film módot a klaibráláshoz, mert ott állítható az összes funkció, pl 10 pontos fehéregyensúly.
Én a normálét azért használom, mert nekem az hozza a legvalóságosabb színeket és fehéreket, úgya ahogy a valóságban én látom, és ebben a mdban is elérhető minden fun kció kivéve a 10 pontos fehéregyensúlyt, viszont 2 pontos van.Természetes nem jó, mert a sötét részeknél nagyo sok információ elvész, és ha megnézed minden kékes színezetet kap, a feketék is. Ebben a módban színte semmi nem állítható, csak a kontraszt, meg az ilyen alapok.
-
-
BBéci
legenda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- BestBuy ruhás topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest