- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
vacs
veterán
válasz
ilgatto #39057 üzenetére
Ne parázz feleslegesen, már többen írtuk (köztük én is), hogy gyakorlatilag nincs input lag ES6100-on.
Én X360-al tolom, és semmi késést nem tapasztalok, pedig még a játék mód sincs kiválasztva, mert nem tudom hol kell.
Közben JoeYi-nek (#39071) hála, megtaláltam hol kell beállítani.Más: csak én kaptam a tv-hez olyan leírást ami csak pár oldalas, és az alap dolgokon kívül semmi komolyabb beállításról nem ír ?
És még egy: ha veszek ES6100-hoz gyári N-es WiFi vevőt, akkor az működni fog, lesz N-es net a tv-n ?
-
nightshadow
veterán
válasz
ilgatto #39057 üzenetére
Az input lag az nem egy állandó, hanem egy -tol -ig szám. Több mérést végeznek, s ezt átlagolják, s ezt az átlagot szokták megadni.
Számít a TV mérete az input lag-nál?
Lehet, hogy minimálisat befolyásol, de nincsen olyan teszt oldal, aki lefogja mérni neked egy sorozat összes méret input lagjét. Ha főleg játékra akarsz tévét, akkor az ES5500 ajánlott:
Samsung UE-40ES5500 16ms (hdtvtest.co.uk)
Hátránya, hogy nem valódi 100Hz-es, de ennek játék szempontjából nincsen jelentősége, az csak filmhez, sporthoz ajánlott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Metal topik
- Politikai mémek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest