- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
HD anyag mellett nem ajánlott a szűrű funkciókat használni, ment fontos részleteket moshatnak el. Az ECO mód a készülék háttérfényét csökkenti, ezzel energiát spórol. HD anyag mellett ezt is kikapcsolnám.
A törlőkendőt azért kaptad, hogy ha valami baja lesz a TV-nek, és a Samu szerviz nem foglalkozik vele, akkor legyen mivel törölgetni a homlokod
Viccet félretéve, nyugodtan törölheted vele a képernyőt is.
-
pakfong
tag
3. kérdésedre:
Nem lesz tőle baja, azért van a kendő. Csak nem kell nekiesni vele a tv-nek, mint kőműves az elcseszett vakolatnak(de gondolom nem is akartál). Arra figyelj, hogy csak a rongy legyen nedves (ne csurogjon belőle a víz) és ne a képernyőt spricceld le vízzel vagy tisztító folyadékkal. Amúgy nekem monitorhoz ami van tisztító folyadék, azzal szoktam letörölni a tv-t is ha vki hozzányúlna esetleg. A rongy meg legyen tiszta, mert különben csak maszatolsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest