- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dante73
tag
válasz
EasyKnight #22202 üzenetére
Nem tudom, ki mondta, de mellélőtt. Akár 100Fps-re is képes a készülék!
-
Dante73
tag
válasz
EasyKnight #22198 üzenetére
Nekem úgy tűnik, mindkét problémádra a Hard reset lesz a megoldás... Elfáradt az oprendszer, tele van szeméttel a memória.
-
Dante73
tag
Elsőként egy SPB KELL rá. Sokat dob a dolgon. Email-ezésre nem használom, így arról fogalmam sincs. Netezésre is ritkán, (kajarendelés, hasonlók) mert ahhoz a kijelző kicsi. Ehhez egy Opera böngésző. Navigációhoz Igo, (mindig szedd le hozzá az XTRA.bin filet, sokkal gyorsabban meglesznek a műholdak) Multimédia.... Ez pedig nehéz kérdés, mindenkinek más jön be. Én a TCM pocket playert használom, ha jól rémlik. Gyakorlatilag mindent lejátszik. (Azért 5.1-es, full HD-t ne várj tőle... ) 1-2 játék, egy skype, (ami sajna háttérben nem megy) egy ACR hívásrögzítő, kb ennyi, amire nekem szükségem van. E-mail klienst pedig majd írnak az okosok. Egyébként, nagyon sok múlik a beállításokon. Az, hogy hogyan állítsd takarékosra a telefonod, hová telepíts, hogy kilődd a futó, de nem szükséges process-eket, stb, stb. Nem csak "felépíteni", használni is tudni kell ezt a készüléket, és akkor elégedett leszel vele. Akárcsak én. Évek óta megvan, eszembe se jutott lecserélni... (Na jó, wp7-re egyszer, de hamar letettem róla...)
-
Dante73
tag
Hali!
Feltettem a Skype-ot a készülékre. Ahhoz, hogy hívást tudjak fogadni, ki kell kapcsolni a wifi takarékos módót. de akkor meg folyamatosan világít a kijelző. Valakinek van valami ötlete arra, hogyan lehetne elintézni, hogy a kecske is jóllakjon, (bekapcsolva hagyhassam a skype-ot, és értelme is legyen) valamint a káposzta is megmaradjon? (azaz ne merítse le az aksit pillanatok alatt?) -
Dante73
tag
Köszi a segítséget!
Én ezt az ock premiumot néztem ki magamnak, de angolul túl sokat nem értek. Ez csak a PDA rom rész, telefon nincs benne, ugye? van még valami, amit érdemes tudni róla, mielött nekiesek? -
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21930 üzenetére
Azt nem mondtam hogy erre. azt mondtam van 7.5. erre nem is lehet, egész más hardverre van írva...
Apropó. Most látom, 6.5-öt használsz. i900.eoldal.hu-n néztem, már nincs fent a romovics féle cucc. se másik... melyiket használod, hogy vált be, és esetlegesen egy működő link... ha nem túl nagy kérés...
-
Dante73
tag
Üdv az itteni okosoknak.
Kérdésem van.
Hard reseteltem a készüléket, nagyon kellett.
Minden szép, és jó, kivéve a wifi-t. Gyönyörűen csatlakozik a routerhez, abban látom is a készüléket. Viszont a netre nem tudok kimenni semmivel. se opera nem tud csatlakozni, se az spb időjárása nem frissül, stb.
PDa XDHK1 / XDHK2
Tel XXHJ2
SPB Mobile Shel v3.5.3. -
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21892 üzenetére
köszi!
Úgy tűnik segített, bár bejelentkezni még nem sikerült. Lehet az a gond, hogy a nagygépen be vagyok jelentkezve, vagy első indulásnál szöszöl egy kicsit, de este kipróbálom.
Még 1x köszi! -
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21890 üzenetére
Sajnos, hiába nézem a gugli-t, (mert mielött ide írtam, megnéztem) sehol nincs fent. A hivatalos oldalon elérhetetlen a WM-os verzió, (És TUDOM, hogy nincs 7.5, mégis azt írja rendszerkövetelménynek...)
Eddig, amit találtam, az egy exe, amit meg nem tudok telepíteni, mert az active sinc vacakol. -
Dante73
tag
válasz
Katatonia666 #21886 üzenetére
Pedig ez a HIVATALOS rendszerkövetelmény... A link pedig sajna removed.
Ha beírom a telefonszámom, kapok egy linket sms-ben, ami semmit nem ér. ( http://www.skype.com/m ) ott meg nincs letöltési hivatkozás...
Ez van, így jártam. -
Dante73
tag
Sziasztok!
Két dolog.
1; a probléma meg fog "magától" oldódni. Tedd töltőre, vagy vissza a gépre az Omniát. Teljesen az enyém nem jött rendbe, de használható. (Fényképet nem tudok hozzáadni kontakthoz kameráról, hard resetre nem reagál stb problémák vannak egy ugyan ilyen "affér" után)2; Kis segítség kellene. 6.1.4 van a gépen, ehhez kellene Skype. A hivatalos oldalon csak 7.5-höz való van, az is csak elméletileg, mert azt sem sikerült leszedni. Ha valaki archiválta a sajátját, megköszönnék némi infót, vagy működő linket...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest