- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
válasz
snowdog #15002 üzenetére
A HD2 azért elég nagy falat nekem, mármint biztos jó, de a jelenlegi ára eléggé irreális, szerintem jövőre is az lesz.
Én a touch pro-n gondolkodtam, de nem akartam annyit kiadni érte, természetesen most már bánom, persze nem azért, mert annyira rossz az omnia, csak én fogtam mellé nem kicsit.
Viszont amikor megoldást kerestem a problémámra nagyon sok oldalon találkoztam egy rakat egyik napon még jó a másikra már nem működik hsz-el. Főleg az utánagyártott töltőkkel volt sokaknak baja. Meg elég sok furcsaság előfordult már attól, h csontra lemerült az akksi (és egy ilyenbe én is beleszaladtam). Nem tudom még, h mi a gondja, több mint egy hete adtam le az xxlgmsbe , de ha visszakapom erősen át kell gondolnom, h megtartom-e vagy egy kellemetlen bukással, de inkább még most arrébb állok, pedig találtam már neki egy szép fekete házat, tokot, stylust,csak épp abba nem vagyok biztos, h megéri-e. Ha csak egyszer kell meglátogatnom a szervizet egye fene, de hosszútávon inkább egy jobb pda-ba fektetem a pénzem, mint a szervizelésbe. -
trobi28
addikt
válasz
snowdog #15002 üzenetére
Erre azért ne esküdj meg
Nekem volt egy HTC Diamondom és az a fél év maga volt a pokol. (kb 25 rom frissítés után is nagy k.ki volt).
Én nem akarom leírni a HTC-t ,lehet hogy van köztük jól eltalált széria de szerintem ez az egész PDA téma egy lutri,akármilyen tipusnál kifoghatsz egy széria hibás darabot és akkor szívás az egész.
Nekem az Omnia ötször jobban bejött mint a Diamond de most várok egy kicsit mert én is szemezek a HD2-vel (HTC) de megvárom hogy mik a nyers tapasztalatok és utána lehet hogy veszek egyett
Ja és még csak annyit hogy át szoktam nézni az Iphone topikba is mert azzal is szemezgetek régóta és ugye azt mondja mindenki hogy az a legtutibb meg stb de ugyan ezeket a tipikus PDA betegségeket olvasom ott is (nem tölt,kiesik a némitó gomb,megfagyott mit tegye ?,gyári újra inditás,belassul mitől lehet,a rá írt progi nem akar elindulni stb stb)
Akkor most hogy is van ez???
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest