Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Bakancslista Route 66 Chicagótól Los Angelesig 3.
Új hozzászólás Aktív témák
-
StefiGarf
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt és nemrég lett meg az első okosórám - egy Galaxy Watch 7.
Hát ez valami borzasztó nagy csalódás.
Mivel nincs összehasonlítási alapom, ezért itt kérdezem: lehet, hogy kifogtam egy rossz darabot, vagy minden óra ilyen gagyi?
- a pulzus mérése nyugalomban oké, de amint edzést indítok, felmegy 120-140-ig is gyakran, miközben a valódi pulzus érték 80-90. Így persze tök fals adatok jönnek le az egészről
- véroxigén ugyabban a testhelyzetben egymás után 10x mérve pl 93-és 99 között random valami
- vérnyomás mérése egy vicc. Ha bekalibrálod, akkor arról a tartományról ötletszerűen mozdul el csak, köze nincs a valósághoz
- alvás funkció közben is néha idétlen dolgokat mér, de az következik az előzőekből
- A szuperpontos GPS sem annyira szuper, de nem rosszabb, mint az átlag telefoné (ami persze nem szuper)
- ezek az alap hibák. Ezen túl jó lenne néhány használható applikáció rá, de az lehet van, csak én nem találtam még meg. (Például jó lenne egy beállítható edzés, hogy magad válaszd ki a funkciókat, és akkor mondjuk egy kenu túrán nem bicikli üzemmódban kéne használni, hogy útvonal is meg pulzus is legyen rajta.)
- hogy jót is mondjak róla, legalább az EKG jól működik (ha nagyon fixen tartod az ujjadat) és az akksi fogyás sem vészes, pedig AOD van és bekapcsolt GPS.
Szóval: tényleg ilyen gagyi a legtöbb cucc, vagy csak én fogtam ki?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Három méretben, 3 nm-s chippel lép előre a Galaxy Watch. Kiderítettük, mekkorát.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- 2+1 akció minden Apple Watch szíjra! Minőségi Apple Watch szíjak verhetetlen áron.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest