Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nagyon jó film, a lehetőségekhez képest hű a könyvhöz, de a zsenialitás hiányzik belőle, valószínűleg pont a tisztelet okán, a Katedrális azért furcsa feldolgozás, mert a sztorihoz is durván hozzányúl, holott Ken Follet is részt vett tudtommal a forgatókönyv írásában valamilyen szinten....
A Trónok harcánál szintén ott volt az író, pont amiatt csúszott a linkelt regény.... Most az a kérdés, mikorra lesz készen a magyar fordítás, mert még angolul nagy falat lenne elolvasni nekem, nem végeznék vele, mire leforgatják a filmet.....A Stalkert akkor olvastam először, mikor még csak a Galaktikában jelent meg belőle egy cenzúrázott részlet....[link]
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
Nagyon jó ez a könyvsorozat, ha A gyűrűk urát szeretted tetszeni fog , letehetetlen és igazán hosszú... 32 kötet, ha nem is ezer oldalas kötetek...
Ez is nagyon jó, de kicsit erős, néha bonyolult és véres... Nem a jó-rossz harca, inkább a Martin könyvekre hajaz felfogásban /de csak abban/ mondhatni realista /erkölcsi értelemben/ fantasy...
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
-
ForRedGlory
félisten
"az edzésekhez használt különböző kiegészítők, ilyen-olyan gyúrós boltban beszerezhető porok és folyadékok legalább annyira egészségtelenek, mint a cigi"
Erre reagáltam, és ez a világ legnagyobb baromsága. Fogalma sincs hogy mik ezek a "porok", semmi egészségtelen nincs benne. ISO minősítés alapján készült táplálék kiegészítők.Ha gondolod keresd meg mi ebben a káros.
[ Szerkesztve ]
-
Iomega
addikt
Ezeken derülni kellene csupán.
Nekem mindegyik OS teszik a maga módján. Mindegyiknek van jó és rossz oldala. Ezeket el kell fogadni és kész. Valószínűleg soha nem fog tökéletes mobil készülni. Mint ahogy a tökéletes nem is létezik, még ha valaki tökéletesnek is tart valakit, vagy valamit, az nagyon szubjektív.Jadro: Az lenne a jó, ha mindenki úgy állna hozzá.
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
ForRedGlory
félisten
-
Iomega
addikt
Ha navigációs progit, vagy valami bármijen programot elindítasz, akkor nem ront a class 10-es rajta, a betöltési időn mondjuk?
Mit értesz azalatt, hogy normál használat mellett?
[ Szerkesztve ]
Annyit érünk, amennyi szeretet van bennünk. - "Ne menjen le a Nap, a te haragoddal!"
-
Aktív témák
Hirdetés
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest