Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magga
aktív tag
-
Magga
aktív tag
válasz
beast27 #23711 üzenetére
Nálam a Chameleon 3.0.1 volt fennt nagyon hosszú ideig azzal együtt is, hogy voltak benne hibák! Most a 3.0.2 nagyon tetszik, éppen azok a dolgok vannak benne,amik nekem kellenek.
Még nem frissítettem 3.0.3-ra nem találtam semmi olyan egetverő hibát benne.
Szóval nálam régóta ez a nyerő!!! -
Magga
aktív tag
válasz
maggi1886076 #22896 üzenetére
Egy darab 1,5 A-es, egy USB van rajta! Ezt csak arra írtam, hogy a nagyobb áram nem baj, sőt...
Egy ismerősöm gyártott a kocsijába egy fix töltőt egy 3 A-es stabilizátorral!!! Semmi baja a telefonjának!
Annyit vesz fel, amennyi kell neki! -
Magga
aktív tag
válasz
maggi1886076 #22890 üzenetére
Én még tavaly rendeltem az ebayről dokkolót, ahhoz adtak egy 1,5 A-es töltőt, azóta is azt használom. Két telefont is azzal használunk, semmilyen károsodás nem érte egyiket sem!
Sőt (bár nem mértem meg, de) mintha gyorsabban feltöltene a telefon! -
Magga
aktív tag
-
Magga
aktív tag
válasz
D-Phrag #18022 üzenetére
A pro verzióban tudsz csak plugin-eket használni!
- A geocoder pl kiírja, ha vezetékes számról hívnak, hogy az melyik körzethez tartozik, ez nekem a munkámhoz jól jön
- A connectosat is használom, ez rezegteti a telefont ha felvették és/vagy letették (ezt az általam használt rom nem tudja)
- A missed call-ra van más alkalmazás is, az kell mindenképpen
- A negyedik meg csak egy ikonpack -
Magga
aktív tag
válasz
havri1 #18012 üzenetére
Néhány hete, mikor neked is fennt volt, írtam, hogy én is azt használom, nekem azóta is fennt van és csupa jó tapasztalatom van vele. Jeboo 2.1 van mellé, nekem nagyon bejött!! :-)
Régebben elég sokat telepítettem és ezért tele volt szemetelve a telefon, úgyhogy most hétévégén formáztam mindent és újra feltettem egy teljesen lepucolt telefonra, azóta még kevesebb ébrenlétet produkál a telefon és ez jótékony hatással volt az akkuidőre is. Igaz, most 2ah-s akksit használok és nem megy folyamatosan a telefon, de jelenleg 1,5-2 napot bír, ez nemrég 1 nap körül volt!
Próbáltam speedmodal is, de szerintem a jeboo jobb hozzá...
-
-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan kell úgy telepíteni MIUI 3.3.1 alá úgy language packot, hogy működjön is???
Már mindenféleképpen próbáltam, de mindig bootloop a vége! Egyszer valahogy felement, de akkor nem tudtam senkit sem hívni, mert fagyott!Vagy esetleg rossz fájlokkal próbálkozom?
miuiandroid_lang_GT-I9100-2.12.21.zip elvileg ez jó ics és jb alá is -
Magga
aktív tag
válasz
maggi1886076 #14010 üzenetére
Én feltettem, de nincs benne magyar nyelv, így nem sokat használtam!
Egyébként szimpatikus, Revolt, SlimBean szerű!
Én már régebben a SlimBean-t használom, gond nélkül! -
Magga
aktív tag
válasz
demyen #11319 üzenetére
Ez alapján törölgethetsz! SGS2 removable
-
Magga
aktív tag
(#11279) Rototti:
Én is kipróbáltam most többet, de a legtöbb lefagyott!
Ezt tettem most fel, 7 napig kipróbálható, bár elég drága a full verzió, de ez legalább működik és tudja, amit mondtál, hogy kihangosít, nagyon jó!! -
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Kb. 2 hete használom a Slimbean 4.2.1.RC2 és Dorimanx 7.45 kombót megelégedéssel. Telepítettem a biztonság kedvéért a NELP4 modemet is. Egyetlen probléma, amit én találtam, hogy ha hív valaki, kicsit halkabb a csengőhang, de nem vészesen!
Ezen kívül minden rendben vele! Alap android felület, a rom alapból sok beállítással rendelkezik, ezt még megfejelei a kernelhez kapott STweaks! Témázható is, ha jól tudom cm témákat kezeli!Hátha valaki használná!
-
Magga
aktív tag
válasz
he.david01 #10058 üzenetére
-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne:
Váltottam Revoltra (ami egyébként szerintem nagyon jó), de belefutottam egy hiányosságba. Nincs rajta gyári video player. Ez nem is lenne baj, mert mx playert használok, de ez most nem játsza le az avikat, movokat, pedig előtte ezzel nem volt gond. Létezik, hogy a kettőnek van valami köze egymáshoz, illetve ha nem, akkor van valakinek valamilyen ötlete, mi lehet a baj??? -
Magga
aktív tag
válasz
Peter.Kalasz #9622 üzenetére
Szia!
Nagyon felkapott lett a Viber, de nekem rengeteg próbálkozás ellenére is a Skype a befutó!
Jobb hangminőség, kevesebb adatforgalom szól mellette nálam, illetve az, hogy megbízhatóbban működik!Szvsz próbáld ki mindkettőt (vagy használd mindkettőt)!
-
Magga
aktív tag
válasz
SsPL711 #9283 üzenetére
Megpróbálom átfogalmazni:
Nem a gyári ébresztőt használom, így ott nincs is beállítva semmilyen ébresztés, de nem találtam sehol, hogy ki lehetne kapcsolni az értesítését.Viszont az általam használt Circle Alarm ikonja a programból kikapcsolható, de sajnos úgy néz ki, ez hatással van a gyári ébresztő ikonjára is, ami hébe-hóba felvillan, aztán eltűnik (van hogy nem, ekkor elég annyit tennem, hogy belépek a gyári órába).
Ezt szeretném kikapcsolni valahogy!
-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Én még mindig Armageddont használok. Egy apró problémára keresek megoldást:
Nem a gyári ébresztőt használom, hanem ezt Circle Alarm
Ennek az értesítését kikapcsoltam az állapotsávban, viszont a gyár ikon ad-hoc jelleggel megjelenik!El lehet valahogy tüntetni a gyári ikont????
-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Én még mindig Armageddont használok. Egy apró problémára keresek megoldást:
Nem a gyári ébresztőt használom, hanem ezt Circle Alarm
Ennek az értesítését kikapcsoltam az állapotsávban, viszont a gyár ikon ad-hoc jelleggel megjelenik!El lehet ezt valahogy tüntetni????
-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a (Trebuchet) launcher háttérképeit hol érem el? váltanék ROM-ot, de valahogy ezt vinném magammal!
-
Magga
aktív tag
válasz
zoleeno1 #7547 üzenetére
Köszönöm a gyors választ! Megnézem az újabb verziót!
Ezt még sehol nem olvastam, hogy csak az odin pörgeti a számlálót!
Ezek szerint, ha csak így telepítgetek, akkor ha szükség van rá és odinnal felrakom a három fájlos gyári romot, nem kell semmi mást sem csinálnom!?Még egy gyors kérdés:
ha recoveryban csinálok mentést a rendszerről, akkor ha felteszek egy új romot és a régiről csinálok egy backupot, akkor simán egy visszaállítással visszakerül a régi rendszer is??
Szerintem igen, de biztosra szeretnék menni! :-) -
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Több hete olvasgatom csendben a fórumot és tanulok tőletek!
Független gyári garis telóm van, rátettem az Armageddon romot, amit nagy megelégedéssel használok (se SoD, se reboot). Telepítettem a NELP4-es modemet is, azzal sincs semmi baj. A romhoz "kapott" jeboo 1.1a kernellel használtam mostanáig, mikor is megláttam, hogy az 1.1e frissítés javítja a CRT-off bug-ot! Telepítettem is nyomban, viszont kb. 3 perc múlva újraindult a telefon. Gyorsan nyomtam is egy restore-t, vissza az alapokhoz. Úgyhogy most megint ad-hoc jelleggel működik a CRT kikapcs!
Tud erre valaki valamilyen egyéb megoldást??Érdekesség!?
Gyári független romot, rootoltam CF-fel, majd így tettem fel az armageddont és a flash counter még mindig nullán áll! Download módban azt írja a telefon, hogy gyári Samsung sw-m van! Én nagyon örülök neki, de ez normális!??Köszi
-
Magga
aktív tag
Sziasztok!
Több hete olvasgatom csendben a fórumot és tanulok tőletek!
Független gyári garis telóm van, rátettem az Armageddon romot, amit nagy megelégedéssel használok (se SoD, se reboot). Telepítettem a NELP4-es modemet is, azzal sincs semmi baj. A romhoz "kapott" jeboo 1.1a kernellel használtam mostanáig, mikor is megláttam, hogy az 1.1e frissítés javítja a CRT-off bug-ot! Telepítettem is nyomban, viszont kb. 3 perc múlva újraindult a telefon. Gyorsan nyomtam is egy restore-t, vissza az alapokhoz. Úgyhogy most megint ad-hoc jelleggel működik a CRT kikapcs!
Tud erre valaki valamilyen egyéb megoldást??Érdekesség!?
Gyári független romot, rootoltam CF-fel, majd így tettem fel az armageddont és a flash counter még mindig nullán áll! Download módban azt írja a telefon, hogy gyári Samsung sw-m van! Én nagyon örülök neki, de ez normális!??Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Milyen TV-t vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Ukrajnai háború
- Netfone
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- További aktív témák...
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4236
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256 GB titánszürke 3 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest