- droidic: A fapados NAS tuningolása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Burt1793 #40686 üzenetére
Beírtam a naptáramba a hétfőt, 12 óra,Battyányi tér. Ha nem kell mennem a reptérre( taxis vagyok)akkor az Angelikában egy kv,sör, vagy mittudomén mellett ha felteszed,megköszönöm. Laptop van nálam { lenovo thinkpad, i7, gondolom az elég} a telefont feltöltöm teljesen. Privátban küldd a számodat,ha változna valami,hívlak
-
x1port
addikt
válasz
Burt1793 #40686 üzenetére
Azért én ilyen magabiztosan senkit nem irányítanék.
Eleve szeintem nem jobb a neat mint a gyári.
Ha annyira okosak lennének a készítők akkor nem a gyárit gányolnák össze hanem készítenének egy teljesen új romot.Másrészt addig fogtok romolgatni még a lesz a NAND-on 1 hibás szektor aztán mehet a kukába az egész. (tapasztalat)
Semmivel nem hoz többet a neat mint a gyári.
Egy gyári rootolt romból kidobálod ami nem kell és tökéletes.
Nekem ki sincs dobálva belőle semmi. Így is teszi a dolgát ahogy kell.Szóval ha valaki ki szeretné próbálni akkor hajrá , de azért nem kell bevinni senkit a málnásba.
Illik hozzátenni ,hogy SZERINTED van így.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest