Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daemos
tag
Sziasztok!
Segitsegetekre lenne szuksegem!
A kijelzomon kb 2 napja a bal felso sarkaba egy folt jelent meg! De se nem pixel hiba se az erintovel nincs gond mert erzekel mindent ahogy kell es bekapcsolt kijelzonel nem is latszik mert ilyen atlatszoszeru.... Olyan ez a folt mint amikor a foliat rarakod es van alatta buborek.
Viszont ma reggel kaptam szivrohamot, mikor megneztem a telefont es ez a folt ilyen folyas szeruen lefolytkb 2-3 cm-t..!
Tovabbra is megy es semmi flunkcionalitasi baja sincs csak esztetikailag csunya !
Teszek fel kepet is hogy megtudjatok nezni!
Szerintetek ezzel mit lehet csinalni? En elgondolkodtam hogy valoszinu hogy ez a erinto plexit es a kijelzo kozt folyhatott meg es ami megfolyt az valoszinu hogy a ragaszto lehetde ha ezt nem lehet kiszedni akkor kijelzo csere ami tobbe kerul mint a telefon mai ara :/ (meg ami eszembe jutott hogy este baratnommel beszelgettem toltes kozbe es ahogy szokott meleg volt a telo. Ez most az hogy az anyag (ragaszto) elfaradhatott es amiatt enged el vagy mas miat azt nem tudom!
Szeretnem a segitsegeteket kerni!
Koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest