Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
Az a download mód... Ez más.
Erre gondolok én: Android Safe ModeEladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
cozmo
őstag
Próbálgasd, mennie kell valahogy! Na ezt kapartam elő neked Android Jelly Bean Safe Mode
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
-
rb26dett
aktív tag
Én is frissítettem a Jelly Beanre, és valóban nagyon hasznos volt az itt olvasható infó miszerint utána egy gyári alapbeállítás visszallítást kell csinálni, gyakorlatilag az első indítás után szinte használhatatlanul lassú volt nekem a teló, megcsináltam a újrarakást és lám csak úgy szalad... bár az sms-eimről elfelejtettem mentést csinálni... Egyenlőre ez nekem nagyon tetszik, sokkal több változtatás van benne mint a ics-be
-
legenda
okozhat, ha nem a megfelelő verziós van fent, illetve változott a product code...stb.
olyan firmware verziót kell felhúzni/visszatenni, amilyen régiós/szolgáltatós adott telefon, hogy stimmeljen a firmware verziója és a product code.
a számláló nullán áll?[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
anonym1s
őstag
válasz notaproblem #27268 üzenetére
Hogyan lett root-olva? Mi az exynos hiba?
-
dolezsal
tag
Tegnap a T-mobile szervizben nehezen kinyögték, hogy már megkapták a 4.1.2.-t de még ellenőrzi a tesztelő csoport. A válasz arra, hogy miért nem adták még ki, (míg a Telenor és a Vodafone igen) az volt a válasz, hogy "Lehet hogy mi stabilabb verziót adunk ki?" Majd meglátjuk... Mindenesetre még várni kell...
-
Paatikus
csendes tag
Sziasztok Valaki meg tudná mondani, hova menti el, az OTA-val letöltött JB fájlt.
-
Kékes525
félisten
Ez a másik:
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Tudja e valaki hogy mitől lehet az hogy az új Jelly bean nel a wifi analyzer nem tudja mérni az 5 GHZ-es wifit?
-
vrgkrisztian
aktív tag
sziasztok!
valaki meg tudná mondani,milyen fájlok maradnak hátra régebben rootolt telefonban?mert ha szervízbe lesz,ne lássák már,hogy televan bármiféle root mapákkal meg mittudomén.... ezért törölni szeretném az összes ilyesféle fájlt/mappát!
köszi!
valamire kell még vigyázni,hogy "le ne bukjak"?
4.1.2-ről váltottam vissza most (témobilos)4.0.3-ra és régebben az efs mentés miatt rootoltam.(ja,és a 4.1 se hagy ilyesféle fájlt,ami fura lehet majd nekik,ha picit szétnéznek benne?)
köszi!
odin módban ezt írja most:
product name: gt-i9100
custom binary download: no
current binary: samsung official
(ez így kóser egyébként?)
#27330) Piwi : hoppá,elnézést akkor,megnézem ott[ Szerkesztve ]
-
Piwi
veterán
válasz vrgkrisztian #27329 üzenetére
első hsz-ben teljesen érthetően le van írva mit kell tenni gyári visszaállításhoz
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
félisten
-
Paatikus
csendes tag
válasz Plazmacucci #27331 üzenetére
Csak Stock JB telepitek. Semmi moka.
-
bul07
nagyúr
Érdekes esetem volt ma
Tegnap este feltöltöttem a telefont, reggel 6kor kaptam sms-t , majd visszaaludtam 11kor ara ébredtem hogy a telefon csipog mert elérte a 15% az akku , a telefon tűzforró volt még fújkáltam is hogy gyorsan hűljön
Megnézetem az sms után meredeked elkezdet zuhanni a töltöttség , biztos beakadt valami programTudom hogy volt már de linkelnétek egy olyan appot ami részletesen leírja hogy melyik program menyit fogyasztott , mert ha még egyszer előfordul tudni akarnám hogy mi miatt
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
cozmo
őstag
Ez kell neked... Better Battery Stats XDA Edition
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
wdx
őstag
vagy a system panel... az mutatja azt is, hogy épp mi éhes (mi eszik sokat)...és látványos, szép, valamint grafikonon is mutatja az alkalmazások, folyamatok cpu kihasználtságát visszamenőleg is (ehhez be kell kapcsolni a monitorozást), vagy hogy melyik mennyi ideig foglalta le a procit (ehhez a beállításokban be kell pipálni a középső 5-öt).
[ Szerkesztve ]
Az egy dolog, hogy minden tönkremegy, de miért pont most? :)
-
-
GazRic
senior tag
Nekem még mindig nem jött OTA-n (sem) ...
PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
Tosee
őstag
válasz dolezsal #27323 üzenetére
2013.06.19-én kaptam Tőlük ezt a választ e-mailbe:
"KEDVES ELŐFIZETŐNK!
Tájékoztatjuk, hogy a Samasung Galaxy S II készülékhez a 4.1.2-es szoftver frissítését már elfogadtuk. Hamarosan elérhető lesz a gyártó oldalán. Megértését és türelmét köszönjük!
Kérdése, kérése esetén a jövőben is készséggel állunk a rendelkezésére.
SEGÍTSE MUNKÁNKAT VÉLEMÉNYÉVEL!
Kérjük, töltse ki elégedettségi kérdőívünket, melyet ide kattintva érhet el! A kitöltés nem vesz igénybe többet, mint 3 perc!
Köszönjük együttműködését!
Üdvözlettel:
Bárczi Emese
Mail CenterMagyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt."A samsungtól pedig ezt a választ kaptam (2013.06.20.):
"Köszönjük, hogy hozzánk fordult.
Kérdésére válaszolva, jelenleg nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy a GT-I9100-as T-Mobile által forgalomba került telefon esetében, mikor lesz Magyarországon elérhető a Jelly Bean verzió. A megjelenésig szíves türelmét kérjük."[ Szerkesztve ]
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
geckowize
őstag
Hello! Nem hdmi-s tv-vel valahogy meg lehet oldani az osszekotest? Ugy latom h az mhl kabel csak hdmis tvvel megy. Nekem viszont RCA port van a tv-n.
[ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
CM10.1-nél gyakoriak az újraindulgatások / fagyások?
-
geckowize
őstag
válasz geckowize #27113 üzenetére
Lesoportem mindent a telorol, es igy is befagyott aztan ujraindult.
Igaz, a TV24 app szarakodott csak eddig miota volt a full sopres.
Csinaltam wipe cache-t, dalvik cache-t, leformaztam az sdkartyat, a belso tarhelyet, gyari beallitas visszaallitast es utana csak a legfontosabb appokat raktam fel.
Mitol omolhat ossze igy a rendszer neha? Regebben nem csak a tv24nel csinalta, hanem random...Megegyszer megkerdezem, legyenek szivesek a hozzaertobbek valaszolni: hardveres hoba allhat emogott? Elkepzelheto, hogy gyari hibas a keszulek? Es netan azert adta el nekem hwaprorol akitol vettem mert gyarilag hibas? Eredetet kerdezve azt valaszolta hogy svedorszagbol szarmazik a telo es gyari fuggetlen de nincs mar gari ra. Aprilis 9en vettem. Ha gyari fuggetlen, akkor nem 2 ev gyari gari jar hozza svedorszagban is? Na most a telo 2011. marciusban jelent meg es ha 2013 aprilisban nincs mar ra gari akkor csak marciusban vehette egybol mikor megjelent, de allapota makulatlan volt ugyhogy nem hiszem hogy olyan regi lenne... meg hat kicsi az eselye h pont olyan telot fogtam ki amit megjeleneskor vettek. Inkabb azt gondolom hogy valami gsm boltbol lett szalajtva gyari hibasan aztan nalam kotott ki...
Ugy vettem hogy odinnal fel volt turva russian JB. Aztan azt rootoltam a leirtak szerint, aztan sok app telepitgetes elegge megbosszulta magat es a tobbszori wipe cache, dalvik cache se oldotta meg a problemat (status bar befagyas, ujraindulas eleinte ritkan, de fortelmes lassulas gyakorta), ezert mivel ugyis kijott magyar JB es telenoros vagyok ezert felraktam ra (gondolom nem gaz ha a telo nem telenoros hanem gyari fuggetlen). Aztan ennel a romnal elegge megszaporodtak a befagyas-rebootok, es most ahogy leirtam az elejen a teljes soprest alkalmazva vartam a kanaant, hat nem jott el, ellenben az idegesseg okozta spontan ongyulladassal...
Legyszives segitsetek, hogyan kene kitalalnom, mi a baja a telonak? Hogy mitol indul ujra?
El tudjatok kepzelni milyen mikor meg kell valamit gyorsan neznem es egyszer csak fogja magat lefagy, percekig, aztan samsung logo es ujraindul... -
hcs57
őstag
Az OTA frissítés óta sokkal gyorsabban merül... valamit csinálnom kellett volna a frissítés után?
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest