- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, pár napja észre vettem hogy a telefonomat kihangosítva nem hallják a hívott felek, én tökéletesen hallom őket, de ők engem nem, pedig idáig olyan flottul messziről is hallottak. Ezt lehet valahogy ellenőrizni úgyértem a kihangosításkor használatos mikrofont? vagy valami szoftver hiba lenne? de nem babráltam vele... ICS van rajta gyári amit engedett felrakni valami 4.0.3 talán...
-
rb26dett
aktív tag
-
rb26dett
aktív tag
Sziasztok! 1 hete frissítettem 4.0.3 gyári szoftverre kiessel (gari miatt) és azt kell hogy mondjam az akku időre effektív nincs panaszom de sztem ez a ICS ez bugosabb mint az előző (GB), konkrétan azt csinálja amivel már többször találkoztam hogy kapok egy sms-t megnézem, kilépek és utána is jelzi az asztalon az üzenet ikonon a kis piros karikában az 1-est hogy van 1 olvasatlan üzenetem, de nincsen mert megnéztem, belemegyek az üzikbe végignézegetem belelépkedek az utolsókba akkor se tűnik el, csak ujraindítás után. valakinek valami ötlet? gyári független amúgy a teló látom többeknek van már 4.0.4 is fent nekem azt miért nem ajánlotta fel a kies, vagy az még nincs kiadva?
-
rb26dett
aktív tag
Hali GB 2.3.4 ről már érdemes frissítenem ICS-re? Csak sima gyári frissítésre gondolok, még nem moddolok egyenlőre
már van olyan stádiumban a fagyi hogy érdemes cserélni rá? Értem ez alatt akku idő stabilitás stb...
-
rb26dett
aktív tag
Hali! Érdeklődnék hogy most már érdemes-e ICS-re váltanom 2.3.4-ről? Akkoriba nézegettem a fórumot amikor megérkezett, aztán sokan írták hogy rosszabb, lassabb meg eszi az aksit mit tudomén miket, érdeklődnék hogy azóta jött ki gyári szoftver ami már jónak titulálható?
-
rb26dett
aktív tag
Hogyan tudom azt beállítani, hogy fülhallgatóval is ugyanolyan hangosan csörögjön a telefon, mint ha nincs csatlakoztatva a fülhallgató? Új vagyok még az android vonalon, de a telefonban nem találtam olyan lehetőséget hogy profilok vagy ilyesmi...
-
rb26dett
aktív tag
Hali! A status bart hogyan tudom megváltoztatni? gyakorlatilag az ikonokat szeretném megváltoztatni, de legalábbis a térerő ikonját eltűntetni, hogy lehetőleg ne égjen bele a kijelzőbe, őszintén nem is értem, mi a francnak kell a térerőt jelezni? jelezné akkor ha nincs, de hogy hány rublikányi van az sztem abszolút nem érdekli az emberek 99.9999%-át...
-
rb26dett
aktív tag
-
rb26dett
aktív tag
Hol lehet beállítani hogy ne a rendszer tárhelyére töltse le és telepítse a marketről letöltött dolgokat hanem a belső sd tárhelyére? Mert a rendszer tárhelyem egyre fogy, de áthelyezni se tudom...
Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest