Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
XP NINJA
őstag
Üdv!
Jóideje boldogan megvoltam a Galaxy S II 4.0.3 + Root párositásommal. Felraktam egy programot play-ről amivel már nem tudom pontosan, de a kijelző dpi-jét lehetett állitani. lejjebbvettem azthiszem 240-ről 200-ra, és kérte hogy inditsam újra. Újrainditottam, de a Galaxy S II feliratnál nem jut tovább. Persze először data wipe, de akkor sem. Letöltöttem egy CM10-es szoftvert, CWM recoveryből újratelepitettem volna, de status 7 hibával kidobott akárhonnan töltöttem le a zip-et. Újrarootoltam azóta, semmi. Próbáltam rárakni egy MIUI rom-ot, de az is kidobott a telepitéskor.
Mit tudnék most csinálni házilag?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Poco M7 Pro 5G 256GB/12GB RAM Silver, Bontatlan, Új, 0 Perces, Ezüst, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB Midnight Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!