- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szjoci
őstag
válasz
GoodSpeed #24 üzenetére
Azért olcsóbban is be lehet szerezni, alzán nincs 10k sem.
A54-hez is ilyen tokot használtam, párszor esett le asztalról, ágyról, telefonnak nem lett baja, de a műanyag házon lévő szilikon réteg "megrepedt", idővel elkezdett leválni. Ha nem ingyen lett volna, nem valószínű hogy ilyet rakok rá...
A lencséket nem tudod összekarcolni az asztalon, mert pár tizedmilliméterrel kijjebb áll a tok mint a lencse.
-
szjoci
őstag
válasz
GoodSpeed #22 üzenetére
Jaja, elég nagy bughalmaz... Ezt az ingyen kiegészítős mókát csak akkor vettem észre miután leadtam a rendelést, hétvégén. Chaten próbáltam módosíttatni, nem lehet, hívjam a szállítást hétfőn, de itt egy 5%-os bánatkupon... Hétfő reggel beszéltem velük telefonon, hogyha megoldható, csapjanak már hozzá egy tokot is a promóció végett. Persze nem lehetett, mondjam le a rendelést, rendeljem meg újra... Mivel küldtek egy 5%-os kupont , nem voltam rest lemondani és leadni mégegyszer a nyilvános 5+10 és a chaten kapott 5%-os kuponokkal újra, így még barátságosabb lett a végösszeg.
Tokot és kijelzővédő fóliát próbáltam, azokat biztos lehet. Egy tokot dobtam mellé: [kép]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Már pár napja kattogok a témán, de most a Samsung oldalán egy remek akció fut, aminek keretében 256 GB-os S24 FE-t...
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Apple MacBook
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- LEGO klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest