- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erdész85
csendes tag
2., A 4 ujj nekem is elég lenne, ritkán koptatom le mind a két kezem ujjairól a mintázatot. Viszont nagyon meglepődtem, amikor visszajött garis javításról a S20 Fe és a véletlen fogásváltásnál másik ujjamat is elfogadta a mintavételezés közben. Samsung 3 ujjat enged hivatalosan S20 Fe-n, de valójába jóval többet is fel lehet vetetni, ami érdekes rendszer hiba, ha annak lehet nevezni. Huawei P10-en 5 ujjat lehet felvenni és nem lehet így átverni és úgy tűnik a S23 ultra is figyeli a mintavételezéskor, hogy a kért ujj részlet mintázata illeszkedik-e az előzőhöz a pontosabb azonosításért.
3., Rutint hogy lehet rá írni?
5., Ez lenne az első telefonom, amihez nem pálcika ceruza van (sonyericsson p990i-m volt anno) és szintén az S20 Fe-ből indultam ki, hogy nyáron 2 hetes horgászat közbe, amikor kb 32-35C°a környezeti hőmérséklet, rendszerint túlmelegedésre hivatkozva szakítja meg a töltést. Mivel itt a ceruza kivehető arra gondoltam, hogy kivétellel viszonylag nagyobb lenne a környezettel érintkező felület és így a hőt is jobban adhatja le.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W