- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rob Rob
tag
válasz
Rob Rob #13725 üzenetére
Én finomabban fogalmaznék. Egyszerübb de néha bántóan más . A másságát megszokni számomra nagyon kevés vagy talán semmi előnnyel sem járna. Persze a gyári galéria vagy tarcsázó app ott is cserélhető de igazan fogamra valót nem találtam,de ha találtam is volna akkor sem jobbat hanem maximum hasonlót mint androidon de akkor igy ez sem előny hanem csak felzárkózás. Az i15/prol egy nagyon szép, minőségi hatást keltő kis ékszer de ennyi. Én már 50 évesen olvasószemüveget használok mert kell de pl az iPhone maximális ,állítható betűmérete meg sem közelíti a droid szabadságát  Árban sem értékállóbb mint egy Samsung flagship mert másfél hét után ,100e bukóval eladni valamit az kb ua mintha egy 23u-t próbáltam volna eladni 1 hetesen. Sokkal jobb egy mai iPhone mint a korábbiak de még mindig nem olyan szabad és talán nem is lesz mint amit itt megszoktunk. Természetesen a fb insta ott is pörög meg a tikitaka is de nálam nem ez a fő csapásirány .
Nekem az az egy hét olyan volt mint egy előzetes letartóztatás korlátozott jogokkal vagy mondjuk ha 1 hétig az egyik kezem hátra lenne kötve .
Én akartam nem más erőltette ,nincs .ezzel semmi gond . Inkább buktam egy százast (több is veszett Mohácsnál) de nem akartam bentragadni egy hülyeségben.
Pedig van a környezetemben iPhone ,sok infuenszert végignéztem,olvastam stb de az igazi az ha az ember ki tudja próbálni rendesen. Hát igy lett .
Bocs , a szerkesztésből valasz lett
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- One mobilszolgáltatások
- Elden Ring
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 97% Apple jótállás
- Realme 12 Pro 5G 256GB Submarine Blue, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Kék, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Xiaomi 14T Pro 1TB Titan Gray, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Szürke, Garanciális
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest