Hirdetés

2024. június 1., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-09-20 15:41:43

LOGOUT.hu

Samsung Galaxy S23 és S23+ téma összefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4076) AtHoS válasza MLA (#4075) üzenetére


AtHoS
nagyúr

Természetesen tölt, sőt előtte gyári SmartView tok volt rajta, azzal is töltött. Ezzel az új tokkal kezdte el a hülyeséget.

Levettem a tokot, hogy rárakjam az üvegfóliát: 5 másodperc volt így levenni, hogy már nincs rajta a telón az oldalél védő műanyag. Ráraktam a Mi töltőre próbálni, hátha a töltő adta meg magát, de gond nélkül töltötte a telót.

Feldobtam a WHITESTONE EZ GLASS üveget (zuhany után a fürdőben, tényleg tök gyorsan megvolt a felhelyező keret segítségével) bár az ujjlenyomatot újra fel kell vegyem, mert nem ismerte fel egyik ujjamat sem (mondjuk így zuhany után ezen nem is csodálkozom).

Ráapplikáltam vissza a tokot, üveget sem bántotta, tehát a Tactical MagForce Aramid tok és a WHITESTONE EZ GLASS üveg egymással kompatibilis.

Mi töltőt nekiálltam basztatni, forgattam rajta össze vissza telót, tologattam föl-le, vízszintesbe is helyeztem, de mikor véletlen elkapta a töltést és azt hittem Na ez lesz a megoldás, 5 másodperc múlva meg is szűnt a töltés :( Másik töltőfejjel is megnéztem, de ugyanaz volt azzal is

Ami érdekes viszont, hogy a Gyári töltőpad is elkezdte ugyanezt csinálni, csak nem 5 másodperc múlva dobja el a töltést. 4%-ot belenyomott, de gondoltam ránézek mi újság és látom, hogy villog a piros/narancs ledecske rajta, ami semmi jót nem jelent. Megérintve a kijelzőt ott is volt az üzi, hogy a vez.nélküli töltés szünetel :W

Hát nem vagyok most boldog ezzel a tokkal :O

read-only mode on the forum

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.