Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Aktív témák
-
hashpoque
tag
válasz
sinead #31530 üzenetére
Nekem is a bejövő hangminőséggel volt problémám. Kipróbáltam egy haveromét, az tökéletes volt.
Nagyon nehezen lehet megmagyarázni a hibát, amikor gariztatod, de nekem sikerült.
Jellemzője volt a torz hang, ami néha egy minimális visszhanggal párosult.Az újnak tökéletes a hangja.
-
Gizmo94
veterán
válasz
sinead #31593 üzenetére
Nem fognak kiröhögni. Nem szubjektív az.. torz az, amikor nem tiszta, nem jól hallod, zavar.
Nem azért vettél csúcstelefont, mert szenvedni akarsz vele, nem fog ott kiröhögni senki.Ha szoftveres lesz, kijavítják, ha hangszóróhiba, kicserélik.
De ha Telenoros vagy, más probléma is lehet. Jelenleg csodákat ne várj. A Telenor hálózatfejlesztései miatt, egy ideje alkalmilag szemét az egész szolgáltatása. Van,hogy minden rendben, de van úgy, hogy a beszédhang minden második hívásnál torz, a hívó hangja szakadozik, érthetetlen, kénytelen az ember kétszer-háromszor hívni valakit, mire normálisan tud beszélni és hallja is a másik felet, katasztrófa. Már reklamáltam, nem ismerik el, de negyedórás cirkusz után csak kicsikartam egy "hát, néha vannak átmeneti problémák az új rendszerrel" vallomást. -
pzstm
titán
épp ezt akartam írni, hogy egy másik böngésző (mobilból tán opera elég jó vagy már FF-nek is van, simán megoldhatja....)
szerk.:: Opera mobile-t gyorsan felraktam, és duplakatt nélkül ha cska simán kétujjas zoom-ot használok, akkor is betördeli. Szóval ez nem lehet visszatartó erő ha vásárolni akarsz
-
Gizmo94
veterán
-
muveszur
addikt
Nem rád gondoltam...hanem akik folyamatosan vélt, vagy valós hibák keresésével vannak elfoglalva...
És akkor jön ide egy leendő vevő, és azt kell kérdezni, hogy megégeti-e a fülét a telefon...
Egyértelmű, hogy nem...Jah, most nyomtam egy stability test-et, felment a végén 48 fokra, igen, melegebb volt, éreztem is, na de még azt se lehet rá mondani, hogy kellemetlen...
Aktív témák
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest