- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy aki tud segítsen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT.hu
Samsung és nem Samsung tulajok beszélgetős topikja.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
Morgen gyengék!
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
nyisziati
veterán
Népszo(k)ás : [link]
(hangerőt vedd fel)
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz nyisziati #93783 üzenetére
Hál'isten van a háznál egy "jóasszony", uh. Nem gond a karantén...
Tegnap jött az intimshop diszkrét csomagolásában a postával egy kellemes egység csomag
Nem untakozunk...
Új most nincs a járvány miatt...
Megmon'ták a youtubeon is, hogy most "neujjazzá az utcán senkit" [link]Így asszonnyal és az intim shop termékeivel hármasban biztonságban csapatjuk
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz nggabi #93782 üzenetére
Igen, imádok f0sni,,, ezért aztán három évig visszajártam érte....mert az jó amikor az utcán fsod össze magad
Én rendes alkoholistának tartom magam,, semmi nem töri a pofám....
Most pld. Rendeltem a Panyolai-tol kézmosót [link] egy litert...
Hát meg kell mondjam nem kamuznak ott...ha azt mondják 70 akkor 70 [link]
Kicsit féltem, hogy megvakulok tőle, de bazzz' frankó vegyes...
Ok, hogy nem egy Szicsek féle eper zamat....de na....egészen vállalható...
Vagy tényleg a legalja alkesz lettem...
Mindegy sörrel egy perc alatt megb@sz és az nagyon fontos tényeződe azért megvannak a minőségi kedvencek is mint írtam..amit fizetés napon fogyasztok
Szóval annyira azért nem rázom a seggem, hogy salzburga járok sörért, csak gondoltam megemlítem, mert közöttünk is vannak szerencsések akiknek az osztrákoknál sikerült meggazdagodni ugye ördög? -
nyisziati
veterán
Ez igen... kösz az infót.
Akartam rendelni, mert van Pay-Pal-os webbótjuk, de sajna csak Ausztriába és Németországba szállít.Puncival hogy álltok?
Én elég gyatrán. Csak ígéretek vannak.
Komolyan úgy érzem, mintha a csajok a karanténban erényövet húztak volna.[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz nyisziati #93775 üzenetére
De de de...legalább annyira búza és szűretlen fetisiszta vagyok, mint s3gg
Edelweiss (főleg ha van csapolt)nagy kedvenc, de ahogy Wee is írta a Paulanert is szívesen iszom...De....
ha már "ennek az italnak a csúcsáról" beszélünk....
Az elmúlt három évben volt szerencsém Salzburgban melózni 1-1 hetet nyáron....
Egy az ottani helyeket jól ismerő "sörös" munkatárssal beszélgettem,és mondta hogy ha szeretem a jó sört, akkor elvisz egy helyre,,és elkezdett szuperlatívuszokban beszélni az ott főzött sörükről...
Na gondoltam magamban, akkora meglepetés nem érhet, ittam azért már pár minőségi italt.....
Nos....mikor ott nyáron a számhoz emeltem a poharat, és megéreztem az ízét, megértettem miről beszélt emberünk...
Esküszöm halottam az angyalok kórusát,
de talán még egy szivárványt fingó unikornis is átszaladt az égen felettünk!
Ha arra jártok, feltétlenül látogassátok meg a helyet...
maradandó élmény...
én ezután minden évben elmentem, oda sörért
Kajálni az első évben kajáltam...a konyhájuk is isteni,,de azt a sört ki nem hagytam volna... ha már ott járok....Pár üveggel mindig hoztam haza -
nyisziati
veterán
Búzasört, vagy barnát senki?
Ja most látom, a Porter barna.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Zte topik vagy eltévedtem?
"szenyor dzsíííí"
-
-
törölt tag
válasz #33253120 #93765 üzenetére
Nem sikerült lejutni a kertig.
A körülmények áldozata vagyok....
Melóból hazafelé bevásároltam, és találtam pár doboz akciós Steam Brew Imperial IPA-t. Amikor írtam akkor zötyögtem haza a betűs busszal, és amikor hazaértem akkor végeztem egy apró minőségellenőrzést, hogy vajon mi lehet az oka az akciónak. De mivel a 7.8%-os sör erős volt magában, ki kellett nyitnom hozzá egy üveg vodkát is kisérőnek...
Kb az első 20 perc után motivációt vesztettem kert ügyben.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
Milyen hétfő?! Már kedd van!
Kibírod a mát és már csak 3 nap...(#93757) zoleeno1 szerintem a kommentekben valaki azért mondta, hogy "Tetováltak".
Mintha feldobálta volna a fácsé tavaly, hogy "tetovált anyukák", vagy nők, most nem emlékszem pontosan, de valami ilyesmi.Egyébként visszatérve a dundikákra:
-
( V )
veterán
Fszmhétfő... broáf
* Sᴀᴍsᴜɴɢ Gᴀʟᴀxʏ S23 Uʟᴛʀᴀ - Sᴛᴏᴄᴋ Aᴅʀᴏɪᴅ 14 *
-
nyisziati
veterán
Hmm... 🙄
[ Szerkesztve ]
-
-
nggabi
félisten
oszt hogy telt a húsvét? én szűk körben magammal meg a szomszéd öreggel pálinkáztam
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
[link] decuki. Ja mégse
"szenyor dzsíííí"
-
Piwi
veterán
Boldog nyulat gyengék,meg sok locsolót
Aki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
nyisziati
veterán
Ja, volt némi kispad. Politikai kommentekért. Pedig most nem is durvult el.
Reklamáltam is érte, mert csak az én kommentemet törölték és csak én kaptam piros lapot.No mindegy, barátnőm megvígasztalt (bő nyállal).
Csokit nem engedte.Mindenesetre belement, hogy hétfőn átjöjjön, én pedig meglocsoljam.
-
zoleeno1
veterán
válasz Weeman1 #93721 üzenetére
En is egész nap mokoltam a kertben meg barkacsoltam. Rohadtul nem vagyok ilyen, csak muszajbol szoktam megcsinalni. De 3 hete kenyszerszabin vagyok, már annyira unatkozok, hogy 2 napja kint szarakodok, festek, kerteszkedek, barkacsolok...
Raadasul tegnap lett nyilvanos, hogy a korhazunkat kiürítik és jarvanykorhaz lesz... Eddig ebben a régióban alig volt igazolt fertőzött, most tesznek róla, hogy elterjedjen erre is... + Ma szóltak, hogy jovoheten is szabin kell maradni, az lesz a 4. hét. Azzal az enyém el is fogyott erre az évre...Honor Magic5 Pro
-
nggabi
félisten
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Rgglt.
"szenyor dzsíííí"
-
twine
veterán
Ugye ugye!?
Kezd terjedni az ige...
Évekkel ezelőtt már erre tanítottak a szomszéd öregek pálinkázás közben...
Egy fiatalabb korában komoly egzisztenciális magasságokban repülő jogász, és egy mezőgazdasági mérnök... Józanul mindkettő jó fej, de aránylag visszafogott...
Viszont hál'isten szerették a drinket... Na ilyenkor viszont fetrengtem rajtuk a röhögéstől... Mikor elkezdtek "oktatni".... Az élet nagy lankadt dolgairól -
Weeman1
veterán
Egyenlőre nem tudni pontosan mi.
De nem köhög meg nincs légzési nehézsége.
Csak lázas meg fáradt.
Sajnos pénteken még melózott.Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Asszony már itthon fekszik 39.6 fokos lázzal.
Nem kezdődik valami jól a hét.Xiaomi 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- Lenovo Legion 5, 15'6, Ryzen 7 5800h, RTX 3060, RAM 16gb
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig Garanciával/Beszámítás.