- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubííí
senior tag
válasz
donhellner #1942 üzenetére
Jön lefelé
-
Dave1984
őstag
válasz
donhellner #1942 üzenetére
Megelőztél
-
tuto558
aktív tag
válasz
donhellner #1683 üzenetére
Sajnos ez nem. Ez már be van állítva, de sajnos továbbra is ha előzményekből akarom visszahívni az adott személyt, akkor azon a számon hívja, amelyikről a nem fogadott hívás érkezett tőle.
-
Nekton
aktív tag
válasz
donhellner #1473 üzenetére
Ezen az is segíthet, ha elaltatod, nem?!
Kofka04
Ezt értem, de ha belépve maradsz egy készüléken, akkor magát a készüléket kell feltörni ahhoz, hogy valaki hozzáférjen a fiókodhoz (vagy távoli hozzáféréssel elérni) Ez esetben viszont minden app, amibe be vagy lépve, veszélyben van. Nekem is jöttek belépési kísérlet értesítések, de a 2FA miatt úgysem tudnak belépni. Ha a telefonhoz hozzáférnek, akkor meg oda a 2FA is. Pl. a google fiók sokkal érzékenyebb adatokat tartalmaz, mégsem lépegetünk ki a google fiókból egy Androidos eszközön.
-
bossbob
tag
válasz
Tudom hogy körülményesnek tűnik, de lehet ideálisabb megoldás lenne erre akkor ha böngészőben használná az ember a fészbúkot.
Nekem a kukim ki van már azzal hogy a mobilomon csinálni akarok valamit akkor a levegővételhez is applikáció kell ami tudni akarja hogy milyen volt a bizonyítványom nyolcadikban.
Én ezért használok mobilon Firefoxot ublock originnal, direkt nem Chromeot.Tudom eggyel több lépés így használni dolgokat, de adathasználat és miegymás tekintetében biztosabb.
-
Chris0321
veterán
válasz
Lényegében csak feleslegesen bonyolítja a saját dolgát, de ha így akarja csinálni akkor csinálja.
-
Nekton
aktív tag
válasz
donhellner #1470 üzenetére
Segítsetek megérteni, hogy ennek milyen előnye van, hogy kiléptek a fiókból, amikor nem használjátok az appot?
-
Kofka04
tag
válasz
donhellner #1470 üzenetére
Először nem találtam ezt a menüpontot, mert nem volt aktív nekem, de meglett és végre nem fogom többé látni azt az értesítést
Soha nem találtam volna ki ezt a megoldást, pedig idáig azt hittem perfekt vagyok minden gyártó Android menüjébe. Mindig tanul valami újat az ember. Köszönöm szépen a tippet és a segítséget
-
válasz
donhellner #1448 üzenetére
jeee, megmenekült a világ!
-
gerner1
nagyúr
válasz
donhellner #1217 üzenetére
És ~1 órán belül, már frissítettek a release -en is, így már neked is a *6AXL2 -est osztották.
-
bossbob
tag
válasz
donhellner #862 üzenetére
Ha jól látom akkor ez csak az októberi biztonsági frissítést tartalmazza, egyéb javítást vagy mást nem.
-
Lootolok
tag
válasz
donhellner #752 üzenetére
Nalam nem így néz ki.
Hogy tudok ide képet betenni?
-
Lootolok
tag
válasz
donhellner #748 üzenetére
Szia. Igen, ezt is néztem, de ott csak értesítés hang és rezgés bekapcsolas, vagy néma verzió van.
Külön hangot nem lehet beállítani, én úgy látom.Sem az általános hang beállítás, sem a Beállítások/alkalmazások menüpont alatt...
-
Sonja
nagyúr
válasz
donhellner #748 üzenetére
Huhh, de bonyolult helyre tették.
Így ki tudom választani külön neki a hangot, remélem jó is lesz.
Köszönöm!
-
Sonja
nagyúr
válasz
donhellner #746 üzenetére
Az SMS-es megoldás maximum a Samsung Üzenetek-nél van így, de alapértelmezett már a Google Message használata, és én is ezt használom. Itt nincs 3 pötty, és nem is lehet sehol állítani külön az SMS hangot. Vagy legalábbis én nem találtam, sajnos.
-
FJC
senior tag
válasz
donhellner #725 üzenetére
Nekem is....
-
gjoco1
addikt
válasz
donhellner #725 üzenetére
Na , kiváltságos előnyben rézesítették az A55 öt . A frissítésben szerepelnek ahogy olvasom a zászlóshajóban megtalálható funkciók . . . Megnézzük . .
-
csudri
őstag
válasz
donhellner #713 üzenetére
Nem az a lényeg, hogy akkor jelez-e, amikor jön a cucc, az nem kunszt, hanem az, hogy negyed óra múlva, ha ránézek a telore, akkor lássam, hogy érdemes-e ramarni. Úgy látom, marad a mome által irt AOD és csók.
-
feri1500
csendes tag
válasz
donhellner #656 üzenetére
Köszi! Egyenlőre ezt nem találom, nálam nincs ennyi beállítás lehetőség.
-
törölt tag
válasz
donhellner #225 üzenetére
Én is azt használom, jó kis füles főleg ingyen. Akkor leszek bajban ha tönkre megy és pénzért kell vennem egyet
-
Kiss4ever
tag
válasz
donhellner #222 üzenetére
Na látod csak ennyi kellett hogy leírjam, rá nemsokkal már küldték is az emailt h elbírálták a kérelmemet és nemsoká jön a gls a fülessel
(mondjuk 28 napot írnak de gondolom nem lesz annyi
) Amúgy mennyire jó ez a Buds FE mert olvasók róla hideget/meleget is bőven, sokak szerint nem éri meg a 38 ezres hivatalos árát...
-
Kiss4ever
tag
válasz
donhellner #198 üzenetére
Hát ezek szerint 3 évvel ezelőtt még normálisan működtek a magyar samsungnál a dolgok, most gondolom spórolnak az embereken is, meg lehet arra játszanak hogy "sajnáljuk de elfogyott", és nulla azaz nulla tájékoztatást nem kaptam 2 hét alatt az üggyel kapcsolatban, ügyfélszolgálathoz bejutni fél nap, és ott sem közölnek semmi érdemi infot, csak várjak nyugodtan majd biztos értesítenek. Hát köszi. Ez azért így elég nagy ferdítés, eddig azt hittem egy ekkora cég nem engedhet meg ilyet magának, pl ha egy hp vagy dellnél hasonló lenne akkor már rég lehúzhatták volna a rolót, vagy ez is csak a cég itthoni képviseletének köszönhető jó kis magyaros hozáállással?
-
Kiss4ever
tag
válasz
donhellner #196 üzenetére
Jah, csak én nem ott vettem hanem szolgáltatónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged